3 берез. 2016 15:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

66

0

У Вінниці відремонтували 53 ліфти

У Вінниці відремонтували 53 ліфти

 У минулому році МКП «Вінницяміськліфт», провело капітальний ремонт 53 ліфтів


У Вінниці відремонтували 53 ліфти

  У 2015 році було заплановано охопити капітальним ремонтом півсотні ліфтів у багатоповерхівках міста. Але завдяки тому, що деякі запчастини були виготовлені власними силами підприємства, вдалося відремонтувати 53 підйомники. Паралельно із заміною основних елементів ліфтів, у них було встановлено безпроводову систему зв’язку із диспетчером, що дозволило значно покращити якість надання послуг.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Наразі у Вінниці є більше 500 будинків, які мають ліфти, а загальна кількість підйомників перевищує півтори тисячі. Дві третини ліфтового господарства міста обслуговує комунальне підприємство «Вінницяміськліфт», решту – утримують три приватні підприємства. 

«У минулому році КП «Вінницяміськліфт» продовжило виконувати роботи по капітально-відновлювальному ремонту ліфтів. Із запланованих 50 підйомників, роботи проведено на 53. Нам вдалось зекономити кошти на придбанні запасних частин для ліфтів, адже ми власними силами виготовляємо металеві купе кабіни ліфта, пульти наказу та деякі інші елементи, що значно здешевило ремонти», – розповів директор МКП «Вінницяміськліфт» Анатолій Уздемір.

У 2015 році підприємство розпочало встановлювати сучасні системи безпровідної диспетчеризації ліфтів. Нове сучасне обладнання для спілкування з диспетчером забезпечує надійність і якість зв’язку у випадку аварійної зупинки та дозволяють безпосередньо із кабіни через мережу Інтернет зв’язуватись із черговими, які працюють цілодобово. 

Крім цього у 2015 році КП «Вінницяміськліфт» за рахунок коштів бюджету та підприємства, встановило 420 енергозберігаючих світильників у ліфтах житлових будинків. Завдяки цьому підприємству вдається економити на закупівлі електричних лапочок приблизно 50 тисяч гривень щорічно. А мешканці щомісяця сплачують менше за спожиту електроенергію.

ВИННИЦА.info