27 лют. 2015 13:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

46

0

У Вінниці відремонтують дві підпірні стінки для утримання землі

У Вінниці відремонтують дві підпірні стінки для утримання землі

 Підпірні стінки відремонтують біля школи №2 та по вулиці Келецькій


У Вінниці відремонтують дві підпірні стінки для утримання землі

 Цьогоріч у Вінниці планують відремонтувати дві підпірні стінки. У квітні оновлять 115 метрів квадратних біля школи №2, влітку – по вулиці Келецькій. Ремонтні роботи виконуватимуть за допомогою бетонних та полімеропісчаних плит.

Про це інформує прес-служба Вінницької ОДА.

Підпірні стінки на території міста почали ремонтувати два роки тому. Враховуючи те, що їх встановлювали в 70-80 роках, їх відновлення вже давно було на часі. Першим стало укріплення по вул. Хмельницьке шосе в районі повороту на вул. Максимовича. Згодом нового вигляду набула стінка вздовж Хмельницького шосе в р-ні вул. Максимовича. Минулого року також відремонтовано підпірні стінки на вул. Хмельницьке шосе від вул. Максимовича до 600-річчя, Козицького, Свердлова і Київській. Ще дві нові стінки облаштовано на тротуарах, де було створено «кишені» для громадського транспорту і встановлено зупинки, - на вул. Козицького і Хмельницьке шосе.

«У поточному році ремонт підпірних стінок продовжиться. На 2015 рік визначено два об’єкта: по вул. Келецькій (від вул. Шевченка до вул. Революційної) та біля школи №2», - розповів заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Павлінчук.

ВИННИЦА.info