22 лип. 2016 16:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

84

0

У Вінниці відремонтують приміщення для Музею української марки

У Вінниці відремонтують приміщення для Музею української марки

  У Вінниці почнуть втілювати в життя унікальний проект - Музей української марки імені Якова Балабана


У Вінниці відремонтують приміщення для Музею української марки

 У Вінниці почнуть втілювати в життя унікальний проект - Музей української марки імені Якова Балабана. 21 липня виконком міськради прийняв рішення про надання дозволу на проектування реконструкції першого поверху за адресою Соборна,26.

«Надати благодійній організації «Міжнародний благодійний фонд «Музей Української марки ім. Якова Балабана» вихідні дані – містобудівні умови і обмеження на проектування реконструкції вбудованих нежитлових приміщень першого поверху в будівлі по вул. Соборній,26 в м. Вінниці під розміщення музею Української марки ім. Якова Балабана.

2.Зобов`язати замовника:

 2.1.Отримати вихідні дані на проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2.2.Розробити проектно-кошторисну документацію та затвердити її в установленому порядку.

2.3.Розробити історико-містобудівне обґрунтування на проектування реконструкції вбудованих нежитлових приміщень першого поверху в будівлі по вул. Соборній,26 в м. Вінниці під розміщення музею Української марки ім. Якова Балабана та погодити його у встановленому законодавством порядку», - йдеться в рішенні виконкому.

Як ми раніше повідомляли, у центрі Вінниці відкриється незвичайний музей. Нащадок вінничанина, що мешкає в Америці, передасть на батьківщину унікальну колекцію українських марок, вартість якої вимірюється мільйонами доларів.

В жовтні 2015-го року Олександр Балабан привіз до Вінниці з Америки частину унікальної колекції марок для створення музею.

Вінниця.info