28 листоп. 2014 14:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

36

0

У Вінниці визначили можливих власників 80-ти квартир на Чехова

У Вінниці визначили можливих власників 80-ти квартир на Чехова

 Жеребкуванням визначено близько 80 учасників Програми «Муніципальне житло м. Вінниці»


У Вінниці визначили можливих власників 80-ти квартир на Чехова

 У четвертому муніципальному будинку по вул. Чехова розподілено майже 80 квартир

Вже проведено 3 тури жеребкування по розподілу квартир у четвертому об’єкті Програми «Муніципальне житло м. Вінниці» – групі житлових будинків по вулиці Чехова та визначено близько 80 учасників Програми.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Програма «Муніципальне житло м. Вінниці» діє вже шість років. За цей період в місті вже побудовано три муніципальних будинки, завдяки чому житлові умови поліпшили 344 вінницькі родини. В цьому році затверджено оновлену редакцію Програми, яка розроблялась з урахуванням нових вимог до програмних документів міської ради. Новою редакцією розширено коло учасників Програми. Це вінницькі військовослужбовці, які воюють або воювали в зоні АТО, та члени їх сімей, які потребують поліпшення житлових умов. А також переселенці з тимчасово окупованих територій, які мають бажання оселитись у Вінниці.

У цьому році у Вінниці розпочалося будівництво четвертого муніципального об’єкту – групи з трьох окремих багатоквартирних житлових будинків загалом на 207 квартир по вулиці Чехова. З яких 90 однокімнатних, 98 двокімнатних та 19 трикімнатних. Площі однокімнатних квартир плануються від 39 до 48 м. кв, двокімнатних – від 61 до 70 м. кв, трикімнатних – близько 78 м. кв. Майбутні будинки зводитимуться із застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій. Об’єкт вводитимуть в експлуатацію поетапно: 140 та 67 квартир. Всього заплановано побудувати понад 11 тис. м. кв загальної площі житла.

«Вже розпочалося будівництво житлових будинків №1 та №2 на 140 квартир на вулиці Чехова. Вони розташований в мікрорайоні з розвиненою транспортною інфраструктурою. Поряд з забудовою знаходиться супермаркет. Житло за програмою будується якісно і відповідає усім сучасним вимогам щодо енергоефективності. Вартість одного квадратного метру житла у всіх об’єктах Програми залишалась найнижчою на первинному ринку нерухомості міста, в середньому на третину», – каже директор департаменту економіки і інвестицій міської  ради Галина Якубович.

Наразі вже проведено 3 тури жеребкування, визначено близько 80 учасників Програми. Триває укладання договорів щодо участі у Фонді фінансування будівництва. Житлові будинки №1 та №2 на вулиці Чехова планується ввести в експлуатацію у І півріччі 2016 року.

Інформація про новий об’єкт Програми вже розміщена на офіційному сайті міської ради. За довідками та консультаціями щодо участі у Програмі необхідно звертатись до департаменту економіки і інвестицій міської ради. Контактні телефони: (0432) 59-51-43.

ВИННИЦА.info

 


0
0