26 серп. 2015 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

44

0

У Вінниці встановлюють нові бордюри та ремонтують тротуари

У Вінниці встановлюють нові бордюри та ремонтують тротуари

 У Вінниці ремонтують тротуари по вулиці 600-річчя, Івана Богуна та 50-річчя


У Вінниці встановлюють нові бордюри та ремонтують тротуари

 З початку серпня у Вінниці розпочався капітальний ремонт тротуару по вулиці 600-річчя. Загалом тут планується заасфальтувати 2109 м2 пішохідної зони від вулиці Келицької до Стахурського. А також – розібрати старі та встановити нові бордюри. Орієнтовно роботи завершаться за тиждень.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

У цьому році у Вінниці продовжився капітальний ремонт тротуарів. Вони проводяться у різних куточках міст. У липні робітнки завершили роботи на ділянці по проспекту Коцюбинського, по вулиці Соборній та Хлібній.

Два тижні тому по вулиці Блюхера робітники заасфальтували 336м2 тротуару та встановили там близько двохсот метрів бордюра.

«Цього літа ми досить активно попрацювали по ремонту тротуарів, зараз ми робимо капітальний ремонт тротуару по вулиці 6000-річчя. Крім того, нині тривають роботи по відновленню пішохідної зони по вулиці І.Богуна, де заплановано заасфальтувати ділянку розміром 530 м2. Також робітники зараз працюють на вулиці 50-річчя Перемоги, де загалом буде відновлено пішохідну зону на ділянці 1560 м2 тротуару», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Павлінчук.

ВИННИЦА.info


0
0