29 лип. 2015 15:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

134

0

У Вінниці вздовж Барського шосе з’явились прозорі зупинки

У Вінниці вздовж Барського шосе з’явились прозорі зупинки

 Планується встановити 9 павільйонів 


У Вінниці вздовж Барського шосе з’явились прозорі зупинки

 У Вінниці встановлюють нові павільйони для зупинок громадського транспорту по Барському шосе, де у минулому році було побудовано нову трамвайну колію. Наразі там вже встановлено чотири об’єкти. Загалом на відрізку нової лінії попередньо планується обладнати 9 павільйонів.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Близько п’яти років тому у Вінниці почали з’являтися нові зупинки єдиного зразка. Ними замінювали ті посадочні павільйони, у яких вже вийшов термін використання. Також нові конструкції почали з’являтись і там, де їх взагалі не було, або в місцях, де зупинки громадського транспорту були перенесені.

У цьому році у Вінниці почали встановлювати посадочні павільйони на зупинках, які з’явилися після запуску нової трамвайної колії, що була збудована для покращення транспортного забезпечення жителів мікрорайону Вишеньки. «Тут наразі вже встановлено чотири павільйони на зупинках «100 річчя вінницького трамваю», «Стельмаха», «Квятека», «Західний вокзал». Загалом вздовж нового відрізку колії попередньо планується обладнати 9 таких конструкцій», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Павлінчук.

Як розповідають у департаменті комунального господарства та благоустрою, такі конструкції мають естетичний вигляд, якісні та практичні, мають комфортні місця для сидіння. Вони прозорі, зроблені зі скла для того, щоб не перевантажувати міський простір, але в той же час – захищають від опадів, а матовий дах – від сонця. Такі зупинки вписуються в середовище як сучасної, так й історичної забудови. Вони виготовляються в Україні з високоякісних матеріалів.

У Вінниці вздовж Барського шосе з’явились прозорі зупинки

У Вінниці вздовж Барського шосе з’явились прозорі зупинки - фото 2

У Вінниці вздовж Барського шосе з’явились прозорі зупинки - фото 3

У Вінниці вздовж Барського шосе з’явились прозорі зупинки - фото 4

ВИННИЦА.info