13 лют. 2017 10:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

76

0

У Вінниці вже від початку січня бронюють тури на літній відпочинок

У Вінниці вже від початку січня бронюють тури на літній відпочинок

У Вінниці вже від початку січня бронюють тури на літній відпочинок


У Вінниці вже від початку січня бронюють тури на літній відпочинок

Щоб зекономити на відпочинку та не залежати від стрибків валют, вінничани масово бронюють закордонні тури. Від початку січня попитом вже користуються Туреччина, Єгипет, ОАЄ, Чорногорія та Болгарія. Займають  найкращі місця у готелях, щоб з комфортом провести літню  відпустку.

«Подібна послуга називається «раннім бронюванням». Це покупка туру за один або кілька місяців до початку поїздки. У зв’язку з нестабільною ситуацією в Україні, постійними стрибками курсів валют, багато туристів все частіше задумуються над тим, чи вдасться їм відправитися  в літню відпустку. Тут на допомогу приходить акція «Раннє бронювання»!  Готуватися до послуги раннього бронювання ми почали ще наприкінці попереднього року», - розповідає директор ТА "ВінВіза" Віктор Олійник.

Провідні туристичні оператори вже укладають договори з готелями, беруть в оренду чартери і формують путівки.

«Отже, раннє бронювання разом з  «ВінВіза» – це, по-перше, спосіб не поспішаючи обрати відповідний готель. Адже у сезон відпусток доводиться вибирати з того що є, а раннє бронювання дозволяє підібрати той готель, який сподобається саме вам, по найнижчим цінам, - продовжує Віктор. - По-друге –  це дозволяє дати гарантію в тому, що вам вистачить місць на зворотні дати. По-третє, потрібно пам’ятати, що про знижки на готелі знають всі досвідчені туристи. Готелі у такому випадку надають знижки від 10 до 50% на проживання. Тому не пропустіть раннє бронювання та отримайте максимальну вигоду. Адже ви зможете заощадити на свою поїздку від 10 до 50% і витратити ці гроші на розваги та екскурсії. Раннє бронювання – це покупка туру без переплат, економія до 50%, визначення точних дат зручних для вас»

Вже від початку 2017 року почали замовляти тури до Туреччини.  

«Сезон у цій країні починається вже з кінця квітня і залишається достатньо часу на вивчення кращих готелів і курортів. Вартість турів до Туреччини по  ранньому бронюванню  на 30-50% нижча за звичайну, - зауважує Віктор. - Чорногорія, Болгарія - в цих країнах забронювати літній відпочинок ви можете з січня. Хоча Болгарія має і гірськолижні курорти, тому можна назвати її круглорічною і раннє бронювання зимової Болгарії  відбувається влітку, а літньої – взимку. Єгипет - курорт на цілий рік, але все ж в цій країні теж є найкращий час для відпочинку. Раннє бронювання 2017-го року вже стартувало там. Адже всі знають, найкращий час для відпочинку в Єгипті це жовтень-листопад і березень-квітень. У ці місяці найбільший попит, хоча є ще пікові місяці, такі, як  новорічні і травневі свята. Також вже від зараз актуальні Греція, Іспанія, Кіпр. У вас буде час для оформлення шенгенської візи, ви зможете вибрати курорти і найкращі готелі»  – каже Олійник.»

У «ВінВізі» зауважують, для тих, хто любить поєднувати шопінг з відпочинком, найкраще підійдуть ОАЄ.

«Це країна, де майже на протязі усього року можна відпочити і зайнятись шопінгом. Тому тури по акції раннього бронювання завжди користуються попитом та є у наявності», - пояснює Віктор.

Тим, хто хоче відпочити з вересня до кінця травня, найкраще підійдуть - Таїланд, Індія (ГОА), В’єтнам, Шрі-Ланка, Мальдіви.

«Всі країни описати в одній статті неможливо, тому ми пропонуємо вам ознайомитися з акцією раннього бронювання 2017 року для кожної країни окремо. Звертайтеся до наших менеджерів і ми допоможемо вам спланувати ваш відпочинок! Плануйте заздалегідь, не пропустіть раннє бронювання – відпочивайте дешево та комфортно з туристичною компанією «ВінВіза», - підкреслив Олійник.

Вінниця.info