26 черв. 2015 14:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

119

0

У Вінниці взялись навести лад біля відстійника на Сабарові

У Вінниці взялись навести лад біля відстійника на Сабарові

 На Сабарові планують зробити кладовище


У Вінниці взялись навести лад біля відстійника на Сабарові

 25 червня на сесії Вінницької міськради депутати підтримали рішення «Про розроблення містобудівної документації – детального плану території».

Даним рішенням, яке підтримали 35 депутатів, міськрада надала дозвіл на розробку детального плану території біля очисних споруд що на Сабарові. В перспективі, після громадських обговорень та затвердження на сесії на даній території планують проведення модернізації очисних споруд та розміщення кладовища.

«Крім кладовища треба врахувати і можливості розвитку самих очисних споруд і реконструкції й модернізацію. Тому що ні для кого не секрет, що там вже були виділені земельні ділянки під приватне чи житлове будівництво, дачне будівництво. Мало того, в охоронній зоні безпосередньо захисних споруд «Водоканалу». На сьогоднішній день ми працюємо по програмі каналізування приватного сектору. В нас будуються нові мікрорайони, навантаження на очисні споруди, звичайно, збільшується. Необхідно буде їх розширювати», - прокоментував рішення в. о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов.

ВИННИЦА.info