5 листоп. 2018 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

88

0

У Вінниці за добу розшукали трьох зниклих дітей. Один заблукав, двоє втекли від батьків

У Вінниці за добу розшукали трьох зниклих дітей. Один заблукав, двоє втекли від батьків

 У Вінниці «підняли на ноги» поліцію і кінологів у пошуку 15-річної дівчини, яка пішла з дому, посварившись з батьками 


У Вінниці за добу розшукали трьох зниклих дітей. Один заблукав, двоє втекли від батьків

 Протягом доби 4 листопада у Вінниці працівники поліції розшукали трьох неповнолітніх. 13-річний хлопчик заблукав, а двоє 15-річних дівчат гуляли містом поки батьки та поліція їх шукали.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмила Кузнєцова, шукали дітей працівники Лівобережної поліції та ювенальної превенції. На пошуки 15-річної вінничанки по тривозі підняли особовий склад управління превентивної діяльності обласного главку поліції та кінологи, оскільки були підозри, що дитина може потрапити у небезпеку. Поліцейські перевіряли громадські заклади, гуртожитки, вокзали, опитали її друзів та знайомих. Поліцейський знайшов дівчину біля будинку її хлопця.

За словами зниклої, з дому вона пішла після сварки з мамою та вітчимом. Батьки постійно змушували її доглядати за молодшими братиками та сестричками, а їх у родині п’ятеро.

Однолітка дівчини три доби гуляла містом з хлопцем, поки її шукали працівники поліції. Весь цей час мати не зверталась до поліції, через те, що дівчина не вперше залишила домівку.

13-річного школяра, який проїхав зупинку громадського транспорту та не прийшов вчасно до школи, розшукали сьогодні протягом кількох годин. З кінцевої зупинки хлопчик йшов пішки додому. За орієнтуванням його впізнали на вулиці поліцейські та доставили додому.

З початку року працівники поліції розшукали 240 дітей, які за різних обставин та причин залишили домівки.

Вiнниця.info