28 січ. 2015 11:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

32

0

У Вінниці за порядком стежитиме не лише міліція, а й громадські активісти

У Вінниці за порядком стежитиме не лише міліція, а й громадські активісти

 Керівництво УМВС провело робочу зустріч з представниками самооборони, Автомайдану, Правого сектору, спілки воїнів-афганців


У Вінниці за порядком стежитиме не лише міліція, а й громадські активісти

Керівництво УМВС провело робочу зустріч з представниками самооборони, Автомайдану, Правого сектору, спілки воїнів-афганців, на якій обговорили питання співпраці в забезпеченні правопорядку в області.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Начальник УМВС Ігор Моренець довів до присутніх криміногенну ситуацію в області, посилені заходи безпеки, які вживаються міліцією з огляду на загострення ситуації на Сході України та можливі ризики терористичних проявів на території області.

Зокрема, Ігор Моренець, зазначив, що вдвічі збільшена кількість автомобільних та піших патрулів міліції, які забезпечують правопорядок на вулицях у двозмінному режимі, відновлено роботу блок-постів, взято під посилену охорону стратегічні об’єкти області. Наразі тільки у Вінниці працюють п’ять блок-постів, по області – 17.

Керівник міліції закликав громадських активістів до спільної роботи, зокрема, надання допомоги міліції у патрулюваннях на вулицях міста, чергуваннях наблок-постах, адже питання безпеки в області сьогодні хвилюють всіх. ІгорМоренець підкреслив, що тільки міліція має законні повноваження перевірки транспортних засобів, документів, огляду речей громадян, аби не допустити перевезення зброї і вибухівки, запобігти вчиненню терористичних актів чи інших протиправних дій.

Добровільні ж помічники міліції мають допомагати правоохоронцям в попередженні та припиненні правопорушень, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів держави від протиправних посягань.

Така ініціатива була схвалена присутніми, в ході зустрічі було обговорено питання організації такої співпраці.

ВИННИЦА.info

 


0
0