21 жовт. 2018 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

117

0

У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото

У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото

Для збору грошей Івасику Бедрію організували танцювальний вечір


У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото

20 жовтня у Вінниці провели благодійну акцію «Танцюємо за мрію» на підтримку 5-річного Івасика Бедрія.  Вечір влаштували у стилі танцю бачата.

«Буквально тиждень тому подумала, яка гарна осінь. Погода чудова. Захотілось якось по-особливому провести ці останні теплі дні. Навчитися танцювати бачату. І чомусь саме на вулиці, біля річки. А потім подумала, що можу це все організувати не тільки для себе. Бажаючих станцювати було чимало. І коли розмовляла з людьми, які дають майстер-класи, зрозуміла ще одну річ.  Ми можемо не просто відпочити, а допомогти комусь», - розповіла організатор акції «Танцюємо за мрію» Катерина Шрамко.

Збирати гроші вирішили для 5-річного Івасика Бедрія. Хлопчик нині у Туреччині. В одній з місцевих клінік йому зробили складну операцію на мозку. У хлопчика виявили онкологічне захворювання.

«Спільно з нашими близькими та небайдужими, вдалося вже зібрати 35 тисяч доларів, за які провели операцію. Попереду ще тривале та дуже дороге лікування, яке оцінюється приблизно у сотню тисяч доларів», - повідомив на заході батько Івасика Бедрія.

До акції приєдналися представники Народної хорової капели Вінницького державного університету ім. Михайла Коцюбинського. З цього ж навчального закладу ансамбль гітаристів. Та колектив «Tres Amigos».

«Коли нам сказали, що станемо співучасниками такого чудового заходу, ми одразу погодилися. Так хочеться, щоб всі дітки були здорові. І якщо наша допомога наблизить Івасика до одужання, ми будемо щасливі», - зауважили керівники судії латиноамериканських танців Тетяна та Дмитро Ярові.

Під час заходу кожен колектив вирішив передати естафету своїм колегам з інших закладів та організацій. Тож наступного тижня у Вінниці знову проведуть другий етап акції.

 

Нагадаємо, до порятунку Іванка долучились і поліцейські Вінниччини. Керівник поліції Юрій Педос оголосив в колективі про збір коштів для лікування хлопчика по підрозділах. А дитині провели екскурсію і показали як працює поліція.

Картка для збору допомоги: «Приватбанк» 5168 7573 0588 4035 Бедрій Євгенія Володимирівна – мама Іванка.

У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото

У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото - фото 2

У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото - фото 3

У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото - фото 4

У Вінниці започаткували благодійний челендж на підтримку хворого хлопчика. Фото - фото 5

Вінниця.info