10 серп. 2017 16:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

106

0

У Вінниці засудили колишнього працівника «прозорого офісу»

У Вінниці засудили колишнього працівника «прозорого офісу»

 До нaбрaння вироком зaконної сили стосовно зaсудженого зaстосовaно зaпобіжний зaхід у виді тримaння під вaртою з можливістю внесення зaстaви.


У Вінниці засудили колишнього працівника «прозорого офісу»

Суд виніс вирок колишньому керівнику одного з відділів Центру з надання адміністративних послуг «прозорий офіс» міста Вінниці. Чиновника визнано винним у хабарництві та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.

Паро це Вiнниця.info повідомляє прес-служба прокуратури Вінниччини.

«Встановлено, що державний службовець підбурював потерпілого до надання йому неправомірної вигоди за видачу наказів про затвердження проектів землеустрою на земельні ділянки, яких не мав права видавати, в результаті чого шахрайським шляхом заволодів коштами останнього в сумі 25,5 тис. грн.», - зазначає прокуратура.

До набрання вироком законної сили стосовно засудженого застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

 Раніше Вінниця.info повідомляла, що в січні 2016-го затримали працівника «прозорого офісу», який вимагав хабар, пропонуючи посередницькі послуги. В березні прокуратурою Вінницької області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно начальника відділу з надання адміністративних послуг центру (прозорий офіс №1 Вишенька).

Зазначимо, що в «прозорому офісі» Вінницької міськради хабар 100-гривневою купюрою не пройшов.

Останній інцидентом «прозорого офісу» став неправильний обрахунок допомоги для вінничанки. Спеціалісту оголосили догану.

Вiнниця.info