25 лип. 2018 10:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

84

0

У Вінниці затопило харчоблок обласної дитячої лікарні

У Вінниці затопило харчоблок обласної дитячої лікарні

 Через негоду в Козятині затопило подвір’я. 


У Вінниці затопило харчоблок обласної дитячої лікарні

 24 липня у Вінниці рятувальники відкачували воду в харчоблоці дитячої обласної лікарні по вулиці Хмельницьке шосе, 108. Через негоду в Козятині затопило подвір’я.

Про це Вiнниця.info повідомили у прес-службі ГУ ДСНС Вінниччини.

«О 18:17 рятувальникам надійшов виклик про те. що на вулиці Хмельницьке шосе затоплене підвальне приміщення площею 49 м. кв. На місце події приїхали рятувальники, та з’ясували що в наслідок погіршення погодних умов, тобто дощів, сталося підтоплення підвального приміщення корпусу харчоблок обласної дитячої лікарні. Рятувальники відкачали 71 тонну води.

В Козятині на вулиці Січових Стрільців внаслідок підняття рівня ґрунтових вод виникло підтоплення присадибної ділянки житлового будинку. Власник вже вдруге на цьому тижні звертається за допомогою по відкачуванні води. Прибувши на місце виклику, рятувальники за допомогою спеціального обладнання відкачали 72 тонни води, чим запобігли підтопленню житлового будинку», - повідомили у прес-службі.

Крім цього через несприятливі погодні умови рятувальники проводили ряд аварійних робіт по розрізанню та прибиранню дерева з проїжджої частини у Барському та Мурованокуриловецькому районі, у Вінниці на вулиці Максима Шимка та на Чехова. В Крижопільському районі на автошлях Жабокрич – Соколівка дерево впало на ліній електропередач.

Вiнниця.info