22 серп. 2011 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

44

0

У Вінниці згадали загиблих міліціонерів

У Вінниці згадали загиблих міліціонерів

За роки створення української міліції загинуло 90 вінницьких правоохоронців, 25 з них загинули за часів незалежної України


У Вінниці згадали загиблих міліціонерів

У Вінниці 22 серпня вшанували працівників міліції , які загинули під час виконання службових обов’язків.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Вшановуючи світлу пам'ять правоохоронців, щорічно в цей день в обласному управлінні міліції проходить зустріч керівництва Управління з рідними та близькими загиблих працівників. «Увесь український народ сьогодні схиляє голови, віддаючи данину пам’яті мужнім правоохоронцям, які, ставши на перешкоді злочинності, заплатили за це найдорожчу ціну – власне життя. Хочу завірити всіх рідних , що жоден із загиблих ніколи не буде забутим. Ми зробимо все можливе, щоб їх діти, дружини та батьки знали, що ми високо цінуємо той подвиг, який здійснили полеглі сини, чоловіки і батьки», - сказав начальник УМВС України у Вінницькій області Валерій Нонік.

Керівництво області та міста, а також громадськість вшанували пам`ять загиблих хвилиною мовчання. Учасники зібрання поклали квіти до пам’ятника загиблим працівникам міліції і взяли участь у поминальній службі в храмі Дмитра Солунського. Цей храм знаходиться на території обласного Управління і був свого часу збудований для вшанування тих, хто загинув під час виконання службових обов’язків.

За роки створення української міліції загинуло 90 вінницьких правоохоронців, 25 з них загинули за часів незалежної України.

Управлінням внутрішніх справ постійно здійснюється підтримка сімей загиблих працівників міліції, в яких сьогодні виховується 17 неповнолітніх дітей.

Від УМВС, облдержадміністрації та міської ради сім’ям загиблим надали грошову допомогу.

ВИННИЦА.info

 


0
0