4 січ. 2019 11:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

62

0

У Вінниці жінка прийшла до прокуратури під дією наркотиків

У Вінниці жінка прийшла до прокуратури під дією наркотиків

 На запитання про те чи вживала вона наркотичні засоби, почув ствердну відповідь


У Вінниці жінка прийшла до прокуратури під дією наркотиків

 У приміщенні Вінницької місцевої прокуратури, прокурор помітив дивне поводження жінки, вона проявляла  ознаки наркотичного сп’яніння. На запитання про те чи вживала вона наркотичні засоби, почув ствердну відповідь.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької прокуратури.

Вінницькою місцевою прокуратурою приділяється особлива увага розслідуванню злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів психотропних речовин та прекурсорів.

Під час проведення слідчих дій – вручення повідомлення про підозру мешканці м. Вінниці за незаконне зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин, яке відбувалось у приміщенні Вінницької місцевої прокуратури, завдяки пильності працівника прокуратури, виявлено ще один епізод злочинної діяльності вказаної особи. Прокурор помітив дивне поводження підозрюваної, вона проявляла  ознаки наркотичного сп’яніння. На запитання про те чи вживала вона наркотичні засоби, почув ствердну відповідь.

А під час подальшої бесіди встановлено, що при собі вона також має психотропні речовини. На місце події викликано слідчо-оперативну групу та експертів, які вилучили у жінки амфетамін. Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 309 КК України – незаконне придбання зберігання психотропних речовин без мети збуту вчинене повторно. За вказаний злочин, діючим Кримінальним кодексом України, передбачено покарання у виді позбавлення волі від двох до п’яти років.

Відтак, завдяки пильності прокурорів любительниця амфетамінів може отримати ще одне, на цей раз уже третє обвинувачення за зберігання психотропних речовин.

Вінниця.info