22 лют. 2018 13:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

57

0

У Вінницькій мерії створили комісію, що оцінить приміщення бібліотеки Франка, яку планують «переселити»

У Вінницькій мерії створили комісію, що оцінить приміщення бібліотеки Франка, яку планують «переселити»

 Моргунов підписав розпорядження про створення комісії для обстеження приміщення за адресою вулиця Соборна, 26


У Вінницькій мерії створили комісію, що оцінить приміщення бібліотеки Франка, яку планують «переселити»

 Міський голова Вінниці Сергій Моргунов підписав розпорядження про створення комісії для обстеження приміщення за адресою вулиця Соборна, 26. Мова йде про дитячу бібліотеку імені Івана Франка.

Раніше Вінниця.info писала про плани об’єднання та переселення бібліотек обласного центру. Вінницьку облaсну нaукову медичну бібліотеку хочуть приєднати до «Тімірязєвки». A бібліотеку для дітей імені Фрaнкa злити з облaсною бібліотекою для юнацтва, утворивши комунальний заклад «Вінницькa облaснa бібліотекa для дітей нa юнaцтвa імені І.Фрaнкa». В.о. директорa призначити Тетяну Пісну.

Відповідно бібліотеку Франка перемістити з приміщення за адресою вулиця Соборна, 26 на Льва Толстого, 11 (там сьогодні медична бібліотека). За рахунок площі першої розширити єдиний в Україні музей марки імені Якова Балабана, що знаходить поверхом нижче.

Згідно попереднього проекту рішення облради, встaновлювaлaсь штaтнa чисельність Вінницької облaсної універсaльної нaукової бібліотеки у кількості 135 прaцівників, облaсної бібліотеки для дітей тa юнaцтвa – 72 прaцівники. На позачерговій сесії депутати за нього не проголосували, відправивши на доопрацювання.

«Керуючись частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою визначення вартості поліпшень, в тому числі монтованого обладнання орендованого приміщення по вул. Соборна, 26.

1. Створити комісію у складі: Шутак І.А. - директор департаменту комунального майна міської ради, голова комісії;

Кондратов А.П. – головний спеціаліст відділу використання нерухомого майна, департаменту комунального майна міської ради, секретар комісії;

Члени комісії:

Бровчак Д.В. - головний спеціаліст відділу культурно-мистецьких проектів та організаційно-масової роботи департаменту культури міської ради;

Міровський А.О. - в.о. начальника комунального унітарного підприємства Вінницької міської ради «Технобуд»;

Петров А.А. – начальник відділу господарських відносин департаменту правової політики та якості міської ради;

Яремчук Ю.Я. – заступник голови постійної комісії з питань регулювання комунальної власності та приватизації Вінницької обласної Ради, заступника директора Вінницької обласної бібліотеки для дітей ім. І.Я.Франка (за згодою).

2. Комісії обстежити орендовані приміщення Вінницькою обласною бібліотекою для дітей ім. І.Я.Франка по вул. Соборна, 26 та надати пропозиції виконавчому комітету Вінницької міської ради», - йдеться в розпорядженні міського голови.

Вінниця.info