16 лют. 2017 15:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

53

0

У Вінницькій обласній раді порахують, що дешевше: папір чи планшети

У Вінницькій обласній раді порахують, що дешевше: папір чи планшети

 Найкращим варіантом реалізації проекту можуть стати планшети


У Вінницькій обласній раді порахують, що дешевше: папір чи планшети

 16 лютого відбулося засідання постійної комісії Вінницької обласної ради з питань житлово-комунального господарства, на якій розглянули питання впровадження електронного документообігу. Голова комісії Андрій Ковальов зазначив, що кожного року з бюджету виділяють близько 300 тисяч гривень на роздруківку паперів.

«Кожен депутат отримує всі документи розсилкою, він може з ними ознайомитися. Проте ми не відмовляємося від паперового вигляду, але головне наше завдання – економити бюджеті кошти. Тому депутати звернулися до департаменту фінансів і управління спільної комунальної власності з проханням підготувати технічне завдання: як можна впровадити і скільки це коштуватиме», - сказав чиновник.

За словами фахівців, найкращим варіантом реалізації проекту можуть стати планшети, але варто визначити, чи буде це фінансово вигідно для обласної ради.

Андрій Ковальов доручив порахувати, у скільки обійдеться впровадження електронного документообігу. За його словами, якщо проект коштуватиме значно більше 300 тисяч гривень, то для обласного бюджету це буде не доречно.

Вінниця.info