17 серп. 2018 10:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

116

0

У Вінницькій області передбачили 24 мільйони гривень для закупівлі «Пакунків малюка»

У Вінницькій області передбачили 24 мільйони гривень для закупівлі «Пакунків малюка»

 У Вінницькій області закуплять більше 4 тисяч наборів 


У Вінницькій області передбачили 24 мільйони гривень для закупівлі «Пакунків малюка»

З вересня у Вінницькій області для новонароджений видаватимуть разову допомогу «Пакунок малюка» на що передбачили 24 млн. гривень.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«Даний проект носить справді потужну соціальну складову, - підкреслив заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк, - ініціатива Уряду надати допомогу для самих маленьких громадян України, які тільки народилися, мати рівні умови з перших днів та місяців життя є справедливою і з соціальних і з економічних міркувань. На Вінниччині проведена відповідна робота щодо організації надання цієї допомоги. Департаментом соціальної і молодіжної політики ОДА підготовлений наказ, де розписано як швидко і прозоро виконувати цю роботу. Здійснена логістика доставки «пакунків малюка», розроблена відповідна карта, зарезервовані склади. Загальна сума, на яку будуть надані ці послуги становить майже 24 млн. грн. Орієнтовно, з 1 вересня ми плануємо надати 4 тис. 770 «пакунків малюка».

Ігор Івасюк не оминув увагою виклики, які на даний час існують у зв’язку із реалізацією даної Урядової програми.

«Ми маємо втілити цей соціально значимий проект якісно, швидко і в правовому полі, дотримуючись Закону України «Про публічні закупівлі», задля чого Вінницька обласна державна адміністрація направила декілька листів на Мінсоцполітики щодо роз’яснень», - зазначив І. Івасюк.

Нагадаємо, з першого вересня цього року українські сім’ї при народженні дитини отримають набір із двадцяти п’яти необхідних речей для новонароджених діток. Перелік ТУТ.

 

Вiнниця.info