5 квіт. 2017 16:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

42

0

У Вінницькій облдержадміністрації через конкурс шукають заступника Коровія

У Вінницькій облдержадміністрації через конкурс шукають заступника Коровія

 В ОДА оголосили конкурс 


У Вінницькій облдержадміністрації через конкурс шукають заступника Коровія

 У Вінницькій ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади заступника голови Вінницької облдержадміністрації. Розпорядження про конкурс 30 березня підписав Валерій Коровій.

Документ опубліковано на сайті облдержадміністрації.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.

5. Заповнена особова картка встановленого зразка.

6. Декларація особи, уповноваженої на вико-нання функцій держави або місцевого самовряду-вання, за 2016 рік (подається у порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»).

Дата, час і місце проведення конкурсу: 25 квітня 2017 року о 15 год. за адресою: 21100, м. Вінниця, вул. Соборна, 70

Документи приймаються за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 70, каб.415.

Загальні вимоги до професійної компетентності

Вища освіта за освітнім ступенем магістра (у разі коли особа, яка претендує на зайняття посади державної служби категорії «Б», здобула вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повну вищу освіту) відповідно до підпункту 2 пункту 2 розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту», така освіта прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра)

Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років

Серед загальних вимог – вільне володіння державною мовою.

Спеціальні вимоги

Знання законодавства, знання основ державного управління, соціально-економічного розвитку та господарської діяльності; знання сучасних методів управління персоналом та організацією; знання законів, інших нормативно-правових актів, що регулюють діяльність державного органу за функціональним напрямом посади.

Знання сучасних інформаційних технологій - володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача; досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) або з альтернативним пакетом Open Office, Libre Office; навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет; знання сучасних технологій з електронного урядування.

Лідерство - вміння обґрунтовувати власну позицію; досягнення кінцевих результатів.

Прийняття ефективних рішень - ефективно використовувати ресурси (у тому числі фінансові і матеріальні); вміння працювати при багатозадачності; встановлення цілей, пріоритетів та орієнтирів.

Комунікації та взаємодія - вміння ефективної комунікації та публічних виступів; співпраця та налагодження партнерської взаємодії; відкритість.

Впровадження змін - реалізація плану змін; здатність підтримувати зміни та працювати з реакцією на них; оцінка ефективності здійснених змін.

Управління організацією роботи та персоналом - організація і контроль роботи; вміння працювати в команді та керувати командою; оцінка і розвиток підлеглих.

Особистісні компетенції - аналітичні здібності; самоорганізація та орієнтація на розвиток; незалежність та ініціативність; інноваційність та креативність; дипломатичність та гнучкість.

Посадовий оклад - 8850 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Вінниця.info