22 жовт. 2014 16:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

56

0

У вінницькому «Sky Park» вночі стріляли

У вінницькому «Sky Park» вночі стріляли

 Міліція проводить розслідування 


У вінницькому «Sky Park» вночі стріляли

 Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС області, 21 жовтня, "близько 23:30 на «102» надійшло повідомлення з території одного з торговельно-розважальних центрів Вінниці про порушення громадського порядку. Під час з’ясування стосунків одним з учасників конфлікту було здійснено постріл вгору зі зброї. На місце виїхала слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці припинили правопорушення, вилучили зброю, встановили та опитали усіх учасників інциденту. Вилучену зброю відправлено на експертизу до НДЕКЦ при УМВС".

Журналістам вдалося дізнатися, що цей постріл був здійснений з імітаційної зброї, яка може стріляти тільки холостими набоями одним з бійців "Вінницької самооборони".

"Самооборону", яку очолює нинішній керівник Вінницького облавтодору Ігор Алексєєв, залучила одна із сторін конфлікту за власність ТРЦ, а ті раді старатися - прийшли на місце із зброєю. Під час розборок, хтось із них і скористався своїм пістолетом.

Наразі міліція з’ясовує усі обставини події, щоб дати їй правову оцінка, а серед орендарів та відвідувачів «Sky Park» почали ходити різноманітні чутки, про те, хто і в кого стріляв тут уночі.

Новости Винницы


0
0