4 трав. 2011 17:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

31

0

У Вінницю їде керівник парламенту Польщі

У Вінницю їде керівник парламенту Польщі

6 травня Маршалок Сенату Польщі Богдан Борусевич прийматиме участь у відкритті "Всесвітніх днів Полонії", які організовує Генеральне Консульство Польщі у Вінниці


У Вінницю їде керівник парламенту Польщі

6 травня у Вінницю з офіційним візитом завітає Маршалок Сенату Польщі Богдан Борусевич, який прийматиме участь у відкритті "Всесвітніх днів Полонії", що організовує Генеральне Консульство Польщі у Вінниці.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Зокрема, зранку керівник парламенту Польщі зустрінеться із представниками влади та місцевого самоврядування Вінниччини, потім він поспілкується із місцевою пресою та покладе квіти до пам’ятної дошки видатному польському діячеві Юзефу Пілсудському. О 14-й Богдан Борусевич зустрінеться із представниками польських діаспор, потім відвідає Вінницький кооперативний інститут, а о 16-й прийме участь в урочистостях та гала-концерті на честь "Всесвітніх днів Полонії".

Одночасно із керівником парламенту Польщі до Вінниці завітає й голова Верховної Ради України Володимир Литвин, який о 14-й дасть прес-конференцію для місцевих ЗМІ, а о 16-й долучиться до свого польського колеги в урочистостях на честь "Всесвітніх днів Полонії".

ВИННИЦА.info


0
0