7 трав. 2012 14:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

71

0

У Вінницю з Ізраїлю їде обладнання для нового Діагностичного центру

У Вінницю з Ізраїлю їде обладнання для нового Діагностичного центру

Відкриття сучасного медичного закладу, який створюється у Вінниці Фондом Петра Порошенка та Посольством Ізраїлю в Україні, заплановано на липень


У Вінницю з Ізраїлю їде обладнання для нового Діагностичного центру

Сьогодні, 7 травня ізраїльське обладнання для Діагностичного центру, який створюється у Вінниці на першому поверсі Центру первинної медико-санітарної допомоги №7 Фондом Петра Порошенка та Посольством Ізраїлю в Україні, вже має прибути у порт міста Одесса.

Про це повідомив мер Вінниці Володимир Гройсман.

«23 квітня вийшло обладнання (з Ізраїлю – ред.), яке 7 травня вже буде в порту «Одеса», - сказав мер Вінниці.

За його словами, лікарі, які будуть працювати у центрі, на даний час проходять необхідне навчання, після цього потрібно буде ще 2 тижні на устаткування та пуско-наладку обладнання.

Мер Вінниці після відвідання місця під Діагностичний центр зазначив, що роботи з будівництва центру виконуються згідно графіку. «Я думаю, що у другій половині червня ми зможемо здати його (Діагностичний центр – ред.) в експлуатацію і наприкінці червня – початку липня розпочати його роботу», - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що це буде 100% муніципальний Діагностичний центр, який після завершення усіх робіт Фондом Петра Порошенка та встановлення обладнання за сприянням Посольства Ізраїлю в Україні, буде переданий у власність місту і належатиме територіальній громаді міста Вінниці.

 \"\"

Нагадаємо, будівництво Діагностичного центру розпочалось у лютому 2012 року після підписання тристороннього Меморандуму про виділення «Фондом Петра Порошенка» 3 мільйонів гривень для створення у Вінниці надсучасного Діагностичного центру. Тоді для підписання важливого для міста документа приїхав вже тепер міністр економічного розвитку і торгівлі України, засновник Фонду Петро Порошенко за участю Надзвичайного і Повноважного посла Ізраїлю в Україні Реувен Дін Еля, мера Вінниці Володимира Гройсмана був «закладений фундамент» створення необхідної вінничанам медичної установи.

ВИННИЦА.info


0
0