6 груд. 2022 18:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

115

0

У Вінниці на пляжі «Хімік» зроблять громадську вбиральню. Після війни

У Вінниці на пляжі «Хімік» зроблять громадську вбиральню. Після війни

На території парку «Хімік» планується облаштувати автоматизовану громадську вбиральню з дотриманням відповідних вимог.


У Вінниці на пляжі «Хімік» зроблять громадську вбиральню. Після війни

Вінничани звертались до міської ради з електронною петицією щодо створення громадської вбиральні на пляжі «Хімік» у Вінниці.

У відповіді на звернення опублікували перелік встановлених в місті громадських вбиралень та повідомили, що на території парку «Хімік» планується облаштувати автоматизовану громадську вбиральню. Разом з тим зазначили, що під час війни кошти на облаштування туалету витрачати не будуть.

«У 2023 році в межах проведення робіт з капітального ремонту елементів благоустрою по вул. П. Запорожця (між вул. Некрасова та територією СК «Нива») у м. Вінниці, а саме на території парку «Хімік» планується облаштувати автоматизовану громадську вбиральню з дотриманням відповідних вимог.

Пріоритетом з вибору локацій із розташування стаціонарних вбиралень вважаються місця із збільшеною кількістю мешканців та відвідувачів нашого міста. Найбільш масовим відвідуванням зони відпочинку на пляжі «Хімік» є літній період. В мирний час в літній період зона відпочинку «Хімік» та майданчик для «Пляжного волейболу» облаштовувались мобільною вбиральнею та душовою кабіною, а також були забезпечені охороною та утриманням.

Також повідомляю, що у зв’язку із повномасштабним вторгненням російських військ на територію України та відповідно постанови Кабінету Міністрів України №590 від 09.06.2021р. «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану» виконання робіт із нового будівництва вбиральні модульного або стаціонарного типу на території пляжу «Хімік» з дотриманням вимог, діючих норм та правил та забезпечення подальшого її утримання в осінньо-зимовий період, на жаль, не представляється можливим», - зазначено у відповіді на петицію.

Нагадаємо Вінниця.infoповідомляла, що 6 жовтня вінничанин зареєстрував петицію до міської ради, в якому просить здійснити благоустрій пляжу «Хімік» та прилеглої вулиці Рєпіна.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info