13 січ. 2022 10:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

153

0

У Вінниці просять побудувати ще один міст на Старе місто

У Вінниці просять побудувати ще один міст на Старе місто

Зареєстрували петицію


У Вінниці просять побудувати ще один міст на Старе місто

Вінничанин зареєстрував петицію, у якій просить побудувати ще один міст на Старе місто, а саме – на протилежний бік річки від кінця вулиці Скалецького. За словами автора петиції, це б вирішило проблему заторів по вулиці Князів Коріатовичів, а також скоротило би дорогу до педколеджу, лікарні та приватного сектору.

«Кількість громадського і приватного автотранспорту в нашому місті постійно збільшується. На вулицях і перехрестях утворюються великі затори, що затримують пасажирів і водіїв. Через це збільшується кількість вихлопних газів, отруюється повітря, люди нервують і переживають. Вже багато років водії, їдучі на Старе місто по вулиці Скалецького і повертаючи на вулицю Князів Коріатовичів, заздрісно дивляться на протилежний бік річки.

Якби тут був міст, не треба було би робити велике коло через Староміський міст. Доїзд до третьої лікарні, педколеджу, численного приватного сектору, став би значно зручнішим, швидким, економічним і екологічним. Цим маршрутом міг би їздити також тролейбус. Пропоную побудувати новий міст через річку Південний Буг від кінця вулиці Скалецького на протилежний берег річки», – йдеться у петиції.

Щоб петицію розглянули у міській раді, треба зібрати 350 підписів.

Раніше ми писали, що до Стратегії розвитку Вінницької міської територіальної громади до 2030 року («Стратегія 3.0») внесли будівництво транспортного мосту від вулиці Родіона Скалецького до Старого міста та облаштування перехоплювальних автостоянок.

У Вінниці просять побудувати ще один міст на Старе місто

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info