19 берез. 2022 14:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

322

0

У Вінниці проводять роботи по санітарній обрізці та знесенню аварійних дерев

У Вінниці проводять роботи по санітарній обрізці та знесенню аварійних дерев

Також виконують роботи зі знесення аварійних, сухих дерев на вулицях міста які можуть становити небезпеку


У Вінниці проводять роботи по санітарній обрізці та знесенню аварійних дерев

У Вінниці на початку тижня розпочалась санітарна обрізка дерев. Санітарну обрізку дерев вже провели на вулицях Івана Богуна та Ольги Кобилянської. А на вулиці Визволення зробили формувальну. Також виконують роботи зі знесення аварійних, сухих дерев на вулицях міста, які можуть нести загрозу мешканцям. Їх стан попередньо обстежили спеціалісти.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Такі роботи у місті проводять щороку навесні: обрізають гілля дерев, яке заважає проїзду громадського транспорту, сухе гілля, яке може зламатись при поривах вітру. А згодом, аби у дерев формувалась правильна крона, працівники МКП «Вінницязеленбуд» проводять обрізку гілок.

«Задля запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та травмування людей, ми щовесни здійснюємо санітарну обрізку дерев. Такі роботи проводять працівники МКП «Вінницязеленбуд». Вони обрізають ті гілки, які заважають руху транспорту, закривають світлофори, дорожні знаки та перекривають пішохідні зони. Крім того, «зеленбудівці» проводять формувальну обрізку дерев: пониження та формування крон. Також працівники МКП «Вінницязеленбуд» зрізають аварійні дерева. Це стосується старих високих та розлогих дерев, які ростуть поряд з автошляхами та становлять загрозу для пішоходів і транспортних засобів, особливо під час негоди», - розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Юрій Семенюк додає, що санітарну обрізку гілля дерев вже провели на вулицях Івана Богуна та Ольги Кобилянської, формувальну обрізку - на вулиці Визволення, а на набережній «Рошен» видалили чагарники. Далі у планах продовжити обрізку гілля дерев на основних магістралях міста: вулиці Пирогова, Хмельницьке шосе, Барському шосе та проспекті Коцюбинського.

У Вінниці проводять роботи по санітарній обрізці та знесенню аварійних дерев

У Вінниці проводять роботи по санітарній обрізці та знесенню аварійних дерев - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info