31 берез. 2023 09:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

250

0

У Вінниці судитимуть двох депутатів російської думи та зрадників

У Вінниці судитимуть двох депутатів російської думи та зрадників

Вінницький міський суд опублікував ряд оголошень про виклик до суду обвинувачених


У Вінниці судитимуть двох депутатів російської думи та зрадників

Вінницький міський суд опублікував ряд оголошень про виклик до суду обвинувачених, серед яких депутатка державної думи російської федерації, її колега-«єдинорос» та двоє державних зрадників, які живуть в окупованому Криму та на Луганщині.

Оголошення опубліковані на сайті Вінницького міського суду.

20 квітня о 14:00 годині в приміщенні Вінницького міського суду відбудеться підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Євтюхової Олени Олександрівни у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110 ККУ (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України)

«У судове засідання викликається обвинувачена Євтюхова Олена Олександрівна, 07.08.1970 р.н., робоча адреса: рф, м. Москва, вул. Охотний ряд, 1. Явка обвинуваченого є обов’язковою», - зазначено в оголошенні.

Відомо, що Олена Євтюхова голосувала за постанову «Про звернення Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації до Президента Російської Федерації В.В. Путіна про необхідність визнання Донецької Народної Республіки та Луганської Народної Республіки» і тому підтримувала та впроваджувала дії та політику, які підривають територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України.

13 квітня о 10.30 годині відбудеться підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Ісаєва Андрія Костянтиновича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110 ККУ (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України)

«У судове засідання викликається обвинувачений Ісаєв Андрій Костянтинович, 01.10.1964 р.н., робоча адреса: рф, м. Москва, вул. Охотний ряд, 1. Явка обвинуваченого є обов’язковою», - йдеться в оголошенні.

Андрій Ісаєв член партії «Єдиная Росия», голосував за постанову «Про звернення Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації до Президента Російської Федерації В.В. Путіна про необхідність визнання Донецької Народної Республіки та Луганської Народної Республіки».

У Вінниці судитимуть двох депутатів російської думи та зрадників

6 квітня о 11.30 годині відбудеться судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Щукіна Олександра Сергійовича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.111, ч.7 ст.111-1 ККУ державна зрада та колабораційна діяльність).

«У судове засідання викликається обвинувачений Щукін Олександр Сергійович, 10.07.1985 р.н., останнє місце проживання якого: вул. Гоголя, 10/39, смт. Селезнівка, Перевальського р-ну, Луганської обл. Явка обвинуваченого є обов’язковою», - йдеться в оголошенні.

27 квітня о 10.00 годині відбудеться підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Кірієнка Сергія Петровича за ч. 1 ст. 111 ККУ (державна зрада).

«В підготовче судове засідання викликається обвинувачений Кірієнко Сергій Петрович, 27.10.1976 р.н., зареєстрованого та проживаючого за адресою: АР Крим м. Феодосія вул. Грина 35 кв. 46. Явка обвинуваченого є обов’язковою. В разі неможливості з`явитись до суду, просимо завчасно повідомити про причини неможливості прибуття в судове засідання», - зазначено в оголошенні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото - з відкритих джерел в мережі інтернет