29 берез. 2016 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

75

0

У власність громади Вінниці візьмуть частину дороги міжнародного значення

У власність громади Вінниці візьмуть частину дороги міжнародного значення

 Дві ділянки дороги, частина однієї є трасою міжнародного значення, перейдуть у власність територіальної громади м. Вінниці


У власність громади Вінниці візьмуть частину дороги міжнародного значення

 У Вінницькій міськраді створили комісію для прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Вінниці ділянок автомобільних доріг М-21 – Житомир - Могилів-Подільський та Т-02-16 – Вінниця – Гнівань - Тиврів.

Розпорядження про створення комісії підписав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Комісії в місячний термін здійснити прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Вінниці ділянки автомобільних доріг загального користування М-21 Житомир — Могилів-Подільський (на відрізку від вул. Келецька до Хмельницького шосе) протяжністю 1,439 кілометра та Т-02-16 Вінниця — Гнівань — Тиврів (на відрізку від вул. Пирогова до вул. Сонячної) протяжністю 1,460 кілометра, оформити відповідним актом і подати його на затвердження виконавчому комітету міської ради», - зазначено в розпорядженні мера.

Як прокоментував редакції ВИННИЦА.info директор департаменту комунальних ресурсів Вінницької міської ради Ігор Шутак, дані ділянки дороги входять до меж Вінниці.

«Процедура по передачі цих ділянок доріг з державної власності була розпочата в 2013 році. Ми повинні прийняти їх в належному стані від служби автомобільних доріг Вінницької області, саме на їх обслуговувані зараз ці дороги. Потім буде визначено, який відділ міськради займатиметься обслуговуванням та утриманням цих ділянок доріг», - зазначив І. Шутак.

Довідка.

Дорога М-21 – Житомир - Могилів-Подільський є трасою міжнародного значення, її довжина сягає 221,2 км.

Дорога Т-02-16 Вінниця — Гнівань — Тиврів є територіальною автомобільною дорогою, протяжністю 33,6 км.

ВИННИЦА.info