7 лют. 2014 10:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Події
0

74

0

У Ямполі згоріло кафе помічника Оксани Калетник

У Ямполі згоріло кафе помічника Оксани Калетник

 Як пише місцевий журналіст «33-го каналу» є кілька версій чому згоріло кафе-отель «Престиж» Василя Григораша


У Ямполі згоріло кафе помічника Оксани Калетник

 У Ямполі згоріло кафе і готель сім’ї Василя Володимировича Григораша - помічника народного депутата України Оксани Миколаївни Калетник. Вартість комплексу становила кілька мільйонів гривень.

Про це пише власний кореспондент газети «33-й канал» Василь Кізка на своїй сторінці у Фейсбуку.

«У Ямполі горів "Престиж" - версій кілька... За моїми скромними підрахунками пожежа нанесла збитків на кілька мільйонів гривень. На диво ніхто не постраждав (люди встигли повистрибувати з вікон, а вітер відігнав високе полум’я від музею, який знаходиться майже впритул з цим закладом) хоч горіло так, що нічого не вдалося врятувати», - пише він, додаючи фотографії знищеного закладу, на першому поверсі якого було кафе, а на другому – готель.

 У Ямполі згоріло кафе помічника Оксани Калетник

 У Ямполі згоріло кафе помічника Оксани Калетник - фото 2

 У Ямполі згоріло кафе помічника Оксани Калетник - фото 3

Василь Кізка вважає, що незважаючи на те, що взимку таких подій стається чимало, ця є особливою і має політичний підтекст.

«Справа в тому, що Василь Володимирович Григораш був головою територіальної виборчої комісії на минулих виборах Ямпільського виборчого округу по якому пройшла в депутати Оксана Калетник, як незалежний депутат. Під час виборів стався невеликий скандал і Василь Володимирович покинув роботу в ТВК і перейшов у фонд "Батьківська Земля", який також пов’язують з Оксаною Миколаївною. (Зараз, за його словами, він є позаштатним помічником народного депутата Оксани Калетник). Увесь цей час його готель і кафе використовувала виборча команда Оксани Миколаївни. Тут вони харчувалися, жили. Ото ж не дивно, що після пожежі по місту поповзли чутки, що "Престиж" був спалений зловмисниками - політичними противниками комуністки Оксани Миколаївни Калетник», - пише ямпільський журналіст.

За словам Василя Кізки, Василь Григораш став на диво однозначно спростовувати, версію про підпал й наполягає, що виною пожежі був несправний електообігрівач.

«Він також обурився на запитання про те чи був "Престиж" насправді власністю його сім’ї, чи не виступала вона часом, як підставна особа?.. Однак, однозначно не відповів на питання і про те, що Оксана Миколаївна ніякого відношення не мала до цього "Престижу". Минуло всього кілька днів і раптом сьогодні стало відомо про розгром двох ресторанів в Києві, які нібито належать О.М.Калетник. Вони постраждали незрівняно менше, та збіг в часі цих подій наштовхує на думку, що між ними міг бути зв’язок. Василь Володимирович Григораш сказав, що про погром ресторанів в Києві дізнався від мене і не погодився на інтерв’ю», - пише він.

Нагадаємо, що уніч з 5 на 6 лютого у Києві невідомі, одягнуті, як бійці Самооборони Євромайдану, не ховаючись камер потрощили у Києві ресторан «О’Панас», який належить Оксані Калетник.

ВИННИЦА.info


0
0