23 лип. 2014 10:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

24

0

У Європейському саду маленькі вінничани вивчатимуть лікарські рослини

У Європейському саду маленькі вінничани вивчатимуть лікарські рослини

В європейському саду, що знаходиться за Меморіалом Слави, у п’ятницю відбудеться перше заняття з еко-комплексу


У Європейському саду маленькі вінничани вивчатимуть лікарські рослини

25 липня о 12 годині на території Європейського саду, який було створено навесні, відбудеться перший урок з навчального курсу під назвою «Європейський сад запрошує на екологічний практикум».

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Навесні у Вінниці стартував екологічний проект «Європейський сад». Його метою є залучення наймолодших мешканців міста до знайомства з природою, навчання турботи до всього живого та виховання екологічної свідомості у дітлахів.

У рамках проекту вже змінено ландшафт ділянки та висаджено чимало рослин. А 25 липня у Європейському саду, що знаходиться на території Європейської площі, а саме, за Меморіалом Слави, відбудеться еко-заняття.

«У п’ятницю відбудеться перше заняття з цілого еко-комплексу практичних заходів. На ньому дітки вивчатимуть лікарські рослини та досліджуватимуть вже висаджені. Крім того, перше заняття матиме патріотичний характер – малеча візьме участь у розмальовуванні одного з елементів саду у жовто-блакитний колір. У рамках заняття відбудеться майстер-клас, під час якого діти, використовуючи техніку орігамі, перетворять звичайний папір на голубів, які є символами миру. А потім цими паперовими птахами прикрасять дерева, що ростуть на території Європейського саду», - розповідає директор teens-club «Універ» Віра Балєєва.

Подібні заняття проходитимуть до кінця літа. Восени та за дощової погоди дітей навчатимуть на базі підліткових клубів «Універ» або «Гараж 77».

Організаторами проекту є Вінницька Молодіжна Рада, teens-club «Універ» та КП «Подільський туристично-інформаційний центр».

ВИННИЦА.info

 


0
0