27 груд. 2018 15:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

180

0

У Жмеринці відкрито Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Вінницягаз»

У Жмеринці відкрито Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Вінницягаз»

 У Жмеринці відкрито Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Вінницягаз»


У Жмеринці відкрито Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Вінницягаз»

 26 грудня ПАТ «Вінницягаз» у місті Жмеринка відкрито черговий Центр обслуговування клієнтів компанії. Відтепер майже 20 тисяч споживачів природного газу Жмеринщини відчують новий формат обслуговування європейського зразка, нову якість надання послуг.

Відкриття Центру відбулося за участі голови правління ПАТ «Вінницягаз» Олександра Кривака, голови Жмеринської РДА Олега Легези, голови Жмеринської райради Василя Малярчука, в.о. Жмеринського міського голови Юрія Світлака та інших поважних гостей.

Новий ЦОК має зручне територіальне розташування та транспортне сполучення. Розмістився у реконструйованому приміщенні бувшого розрахункового центру Жмеринського відділення ПАТ „Вінницягаз” в центрі міста Жмеринка по  вул. Соборна, 3. Поруч - міська рада, райдержадміністрація, банки, автовокзал, залізничний вокзал тощо. Відповідно, жителям міста та району буде зручно до нього дістатися та вирішити нагальні питання.

В результаті реконструкції приміщення ЦОКу облаштоване у форматі open space, відповідно до вимог комплексної стратегії Регіональної газової компанії щодо переходу до нових стандартів клієнтського сервісу. 

«Вінницягаз» докладає усіх зусиль для покращання рівня обслуговування клієнтів, створення комфортних умов та зведення до мінімуму витрат часу споживачів на отримання необхідних їм послуг. Ми працюємо відкрито та прозоро, прагнемо конструктивного діалогу та ефективної співпраці з кожним клієнтом.

«Це не тільки покращення матеріальної бази та створення зручних умов для наших клієнтів та працівників. Це насам перед новий рівень, нова якість обслуговування клієнтів. Особливу увагу компанія приділяє навчанню персоналу.

Фахівці клієнтського сервісу проходять спеціальну підготовку, аби забезпечити професійне, якісне та оперативне надання послуг споживачам природного газу.» - відмітив голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак.

Присутні очільники міста Жмеринки та Жмеринського району подякували керівництву компанії «Вінницягаз» за відкриття такого надсучасного Центру європейського зразка. Наголосили, що відкриття подібних центрів є важливим вкладом у розвиток громади, який неодмінно оцінять люди, що користуватимуться його послугами.

Відвідувачі Центру зможуть тут отримати увесь спектр послуг компанії. Наші спеціалісти нададуть консультації у питаннях газопостачання, видадуть необхідні довідки, приймуть показання газового лічильника, заяви на отримання технічних умов, приєднання до газових мереж, встановлення чи заміну газових приладів тощо, здійснять звірку та перерахунок за особовим рахунком споживача і т.д.  Клієнти також мають змогу тут же, на місці, сплатити за спожите блакитне паливо, оплати замовлені послуги через банківський термінал.

ЦОК має зручне зонування, достатню кількість місць для очікування, дитячий куточок, різні інформаційно-довідкові матеріали з корисною інформацією, кулер з водою, вбиральню, доступ до Wi-Fi.

Споживачі газу можуть отримати необхідну послугу як безпосередньо від фахівця, так і через самообслуговування. Зокрема, у Центрі облаштований куточок для «тонкого клієнта». Тут є необхідна комп’ютерна техніка, інформаційні матеріали. 

Споживач природного газу  може самостійно скористатися Особистим кабінетом на 104.ua, платіжним терміналом тощо. Фахівці Центру обслуговування при потребі нададуть у цьому необхідну допомогу.

У Жмеринці відкрито Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Вінницягаз»

Споживачів газу Жмеринки та Жмеринського району будуть обслуговувати шість професійних фахівців клієнтського сервісу. В середньому за день Центр надаватиме послуги близько 500 споживачів газу. У часи пік ця цифра збільшиться. Очолить заклад Ольга Якимець.

Роботу з клієнтами Жмеринський ЦОК розпочне з 27 грудня 2018 р. Працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00 години.

На Вінниччині успішно функціонують три подібні центри - у Вінниці, Тульчині та Хмільнику. Ми раді вітати Жмеринський ЦОК у цьому дружному колі. Запрошуємо споживачів природного газу відвідати Центр обслуговування та скористатися його послугами. «Вінницягаз» докладе усіх зусиль, аби рівень роботи нового осередку відповідав очікуванням клієнтів, а то й перевищив їх.

У наступному році компанія й надалі розвиватиме мережу Центрів обслуговування клієнтів. Плануємо створення ЦОКів у Гайсині, Калинівці та Барі.

 Інформація надана прес-службою "Вінницягаз"