18 жовт. 2016 16:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

124

0

Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці

Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці

Дизайнер з Вінниці підготувала для українки сукню на фінальний вихід конкурсу «Міс Всесвіт» у Японії 


Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці

Дизайнер з Вінниці Катерина Лукашик підготувала для Вікторії Кіосе, яка представляє Україну на конкурсі «Miss international 2016» в Токіо, чотири вечірні сукні. У ексклюзивній сукні від нашої дизайнерки, Вікторія вийде на фінальний показ.

Про це Вінниця.info розповіла Катерина Лукашик.

«Для конкурсу необхідно було створити сукні вечірнього стилю. Основними вимогами є підкреслити красу Вікторії. У Вікторії гарна спортивна фігура, вона бігає марафони по 40 кілометрів, та є ведучою на 112 каналі, завдання - підкреслити її індивідуальність.

Ми готували чотири сукні. Це синя, червона сукні та два сценічних корсети. Один пастельного, золотого відтінку, розшитий перлами та пайєтками, а один срібного – пайєти та дуже цікава фактура тканини. Корсети вдягаються із вечірньою спідницею і виглядає як сукня вцілому. Також ми підготували червону коктейльну сукню. І звичайно ж фінальна сукня – червоного кольору», - розповідає дизайнер.

Як виглядає сукня, яку підготували на фінал – таємниця, за умовами оргкомітету «Міс Україна», дизайнер не має права розповідати про свою роботу до фінального показу.

Проте одну із суконь синього кольору від дизайнера з Вінниці, Вікторія вже одягала в Токіо на благодійний вечір, і за словами дівчини вона привертала неабияку увагу.

Катерина купує тканини та фурнітуру для ексклюзивних суконь під замовлення, італійського чи німецького виробництва з цікавою фактурою. Щодо каміння, яке було дуже популярним раніше, то за словами дизайнера, воно вже виходить з моди.

«Мода диктує, що каміння коли його досить багато, вже не актуально. Зараз каміння використовують для заготовки, наприклад тільки на пояс, або на окантовку країв. Тому я замінюю каміння за рахунок фактури тканини», - розповіла Катерина.

Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці

Вікторія  в  Токіо у сукнях від Катерини Лукашик

Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці - фото 2

Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці - фото 3

Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці - фото 4

Українка вийде на фінальний показ «Міс Всесвіт» у Японії в сукні від дизайнера з Вінниці - фото 5

Вінниця.info, фото з соцмереж