25 січ. 2017 15:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

39

0

Управління Державної праці Вінниччини оголосило конкурс на 7 посад

Управління Державної праці Вінниччини оголосило конкурс на 7 посад

  Управління Держпраці у Вінницькій області оголошує конкурсний відбір на посади державної служби категорій «Б»


Управління Державної праці Вінниччини оголосило конкурс на 7 посад

 Управління Держпраці у Вінницькій області оголошує конкурсний відбір на посади державної служби категорій «Б» та «В» – начальника відділу з питань гігієни праці та головного державного інспектора відділу з питань гігієни праці (6 вакансій).

Кінцевий термін прийняття документів – 13 лютого 2017 року.

Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці (6 посад)

Посадові обов’язки - пов’язані із здійсненням державного нагляду (контролю) у сфері гігієни праці та дозиметричного контролю робочих місць і доз опромінення працівників, за виконанням заходів, щодо запобігання виникненню професійних захворювань; дотриманням вимог санітарних норм та правил; здійсненням профілактичних заходів, спрямованих на попередження шкідливої дії факторів виробничого середовища і трудового процесу; наявністю обов’язкових медичних оглядів працівників; додержанням законодавства з питань забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального та колективного захисту.

Умови оплати праці - посадовий оклад 3801,00 грн.

Начальник відділу з питань гігієни праці

Посадові обов’язки - пов’язані із забезпеченням державного нагляду (контролю) у сфері гігієни праці та радіаційної гігієни, у тому числі за факторами виробничого середовища та виробничих операцій, наявність яких може шкодити здоров’ю працівників; виконанням заходів щодо запобігання виникненню професійних захворювань; дотримання вимог санітарних норм та правил; своєчасним здійсненням профілактичних заходів, спрямованих на попередження шкідливої дії факторів виробничого середовища і трудового процесу, збереження здоров’я працівників; наявністю обов’язкових медичних оглядів працівників; здійсненням контролю за проведенням працівниками відділу перевірок у сфері гігієни праці, веденням лікарської документації, проведенням превентивних заходів з питань гігієни праці, контролем розгляду звернень громадян з питань, що належать до компетенції відділу.

Умови оплати праці - посадовий оклад 4500,00 грн.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки.

4. Копію (копії) документа (документів) про освіту.

5. Заповнена особова картка встановленого зразка.

6. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування  за 2016 рік.

Документи будуть прийматись протягом 20 календарних днів.

Дата, час і місце проведення конкурсу - з 16.02.2017 по 17.02.2017 о 10:00, м. Вінниця, вул. Магістратська, 37

Контактна особа - Грищенко Ірина Володимирівна, тел. 67-29-80, [email protected]

Зразок заяви – ТУТ.

Вінниця.info