15 верес. 2017 09:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

255

0

Управління поліції охорони проводить акцію «Квартира під охорону»

Управління поліції охорони проводить акцію «Квартира під охорону»

 Управління поліції охорони проводить акцію «Квартира під охорону»


Управління поліції охорони проводить акцію «Квартира під охорону»

  Крадіжки впродовж багатьох років залишаються одним з найпоширеніших злочинів, які завдають людям значних матеріальних збитків.

Переважна більшість крадіжок з квартир вчиняється в робочі дні тижня з 9 до 17 години, в той час, коли мешканці на роботі, в школі або на відпочинку. До помешкань зловмисники проникають різноманітними способами: шляхом пошкодження вхідних дверей, віджимом вікна, проникненням через кватирки, балкони. Статистика свідчить про те, що крадіжки із квартир більш розповсюджені у будинках, які не оснащені домофонами, засобами охоронної сигналізації, зовнішнім відеоспостереженням.

Практика свідчить, що найнадійнішим способом як профілактики, так і припинення квартирних крадіжок є сигналізація, яка виведена на пульт централізованої охорони.

Як приклад, завдяки спрацюванню «тривожної кнопки», встановленої в приватному будинку нашого клієнта, групою реагування поліції охорони в ніч з 26 на 27 серпня по «гарячих слідах» затримано двох зловмисників, які отруїли собаку, проникли до помешкання та зв’язавши перебуваючу там жінку, заволоділи сейфом з цінностями. 

Поліція охорони радить заздалегідь потурбуватися про надійність замків на вхідних дверях до квартири та встановити охоронну сигналізацію. Адже на сьогодні це найдієвіший засіб охорони вашої оселі.

З метою профілактики майнових злочинів, зокрема квартирних крадіжок, на виконання доручення керівництва Національної поліції України у період з 14 по 30 вересня 2017 року планується проведення соціальної акції «Квартира під охорону», умовами якої передбачено знижку на проведення монтажних робіт у розмірі:

-  75% від вартості робіт для учасників та родин загиблих учасників АТО;

-  50% від вартості робіт для усіх інших категорій населення.

Місячна абонентська плата послуг охорони становитиме:

-  квартири – від 140 грн./міс.;

-  приватні будинки – від 220 грн./міс.

Фахівці технічної служби поліції охорони визначать оптимальний кількісний та якісний перелік охоронного обладнання та встановлять його у вашому помешканні. Охорона забезпечується шляхом пультового спостереження за станом засобів охоронної сигналізації встановлених у вашій квартирі чи будинку. У разі надходження тривожного сигналу на пульт централізованого спостереження оператор негайно скеровує до об’єкту охорони найближчу із груп реагування та повідомляє про це власника квартири. Після прибуття члени групи затримання здійснюють оперативно–пошукові заходи щодо з’ясування причин надходження тривожного повідомлення, забезпечують виявлення, переслідування та затримання злочинців. Результати виїзду повідомляють до чергової частини поліції охорони та власникові квартири.

Якісне обслуговування замовника досягається за рахунок сучасної апаратури охоронної сигналізації та високого професійного рівня працівників поліції охорони.

Замовити послуги поліції охорони або отримати більш детальну інформацію можна за телефонами:

0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар.

0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф.

0-990-502-220 – для абонентів МТС.

Дзвінки здійснюються згідно тарифу оператора.

Номер гарячої лінії ПО – 0-800-502-220 (безкоштовно).

Звертайтесь безпосередньо до Управління поліції охорони у Вінницькій області за адресою: пров. Залізничний, 4  і за телефонами: (067) 430-17-39 та (0432) 27-54-18.