17 серп. 2016 17:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

105

0

«Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова

«Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова

 «Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова  


«Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова

Партія екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка на 17 серпня у Вінниці анонсувала проведення Форуму підприємців. Громадські активісти пообіцяли «теплий прийом» прибічникам міністра-втікача та соратника Януковича. Та й мер Вінниці гнівно відреагував на проведення подібних зборів у Вінниці, порадивши проводити такі заходи десь в Хімках, чи Митищах, куди втік Клименко.

Форум у Вінниці 17 серпня не відбувся, так як не знайшлось людей, які б надали приміщення для його проведення. А партія «Успішна країна» на своїй сторінці в соцмережі розмістила понад 13 постів, присвячених нашому місту.

Перша інформація на сторінці «Успішної країни» про форум у Вінниці – це пост Сергія Моргунова, під яким переписані положення Основного закону України та статті закону Про політичні партії в Україні. В коментарях під постом активісти пишуть, що «ну, ми вас вже зачекались», інші користувачі з іронією пишуть «подяку» за те що поділились постом мера Вінниці, де є відео «хвилини слави» з втечею з Клименка з України.

«Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова 

Потім було опубліковано відео з прес-конференції партії «Успішна країна», яка проводилась не у Вінниці. Прес-секретар партії приписав мера Вінниці до «основних радикалів»: «координатором противоправных, с нашей точки зрения действий, является не кто иной, как мер города Винницы Сергей Моргунов. Об этом свидетельствует запись господина Моргунова в Фейсбуке…», - говорить прес-секретар партії.

 Сторінка «Успішної країни» заповнена сюжетами з Вінниці, які знімали не місцеві журналісти, які будинок побуту називають торговим центром. Олеся Медвєдєва приїхала до Вінниці, аби розкритикувати місцеву владу, не забула дівчина і про відомих земляків: Петра Порошенка й Володимира Гройсмана, що вони зробили для своєї батьківщини, журналістка запитала у бронзового пам’ятника поету, що біля Вежі… Після «багатообіцяючого» початку Олеся вирішила показати, як погано фінансується в місті ремонт будинків. Для прикладу порівняла два приміщення: триповерхівку за адресою Соборна,66 (її не можуть відремонтувати через судові справи із власником) і будинок побуту. Однак, аби картинка для відео була більш драматичною, журналістка назвала будинок побуту торговим центом. Дівчина брала коментарі у перехожих, однак запитання, яке вона їм ставила, в сюжеті не чути, але відповіді людей були про загальноукраїнські проблеми: погані дороги, війну, нестачу робочих місць та інфляцію.

«Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова - фото 2 

«Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова - фото 3

Насамкінець, Олександр Клименко на сторінці розмістив пост про те, що звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана через події навколо Форуму у Вінниці.

«Александр Клименко публично обратился к премьер-министру Владимиру Гройсману с требованием дать оценку происходящим вокруг Форума предпринимателей в Виннице событиям и привлечь виновных к ответственности» - зазначено в повідомленні та додано документи.

«Успішна країна» тролить Вінницю через свій провал. Гройсману скаржаться на Моргунова - фото 4 

Довідка.

Олександр Клименко народився в Макіївці Донецької області, працював на різних посадах в податковій. В 2011 році був призначений Януковичем головою Державної податкової служби України, потім міністром новоствореного Міністрества доходів і зборів України. Під час Революції Гідності разом з колишнім Генпрокурором Віктором Пшонкою тікав з України через цілий тоді ще Донецький аеропорт.

31 травня 2014 року СБУ оголосила в розшук Олександра Клименка.

 

12 грудня 2015 року Клименко обраний почесним головою політичної партії «Успішна країна».

Вінниця.info