18 січ. 2017 17:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

89

0

В Агрономічному розмістили групу затримання ДСО

В Агрономічному розмістили групу затримання ДСО

 Громадянам пропонують охорону помешкань під Вінницею 


В Агрономічному розмістили групу затримання ДСО

 З 1 січня 2017 року Управління Державної служби охорони ввели додаткову групу затримання в районі Агрономічного та Барського шосе, яка буде дислокуватись в Агрономічному. Це скоротить час прибуття охоронців на місце спрацювання сигналізації.

Про це 18 січня під час прес-конференції начальник управління ДСО у Вінницькій області Сергій Голодюк.

«Ми провели аналіз, скільки об’єктів під охороною в нас вже є та аналіз об’єктів, які будуються та можуть бути залучені під охорону. Ми й раніше залучали район Агрономічного. Але якісні послуги з охорони надаються, коли наша група затримання буде розташована саме в тому районі. Це Гніванське шосе, Барське шосе, Агрономічне. Там по трасі їхати 2 – 3 хвилини, і наша група буде на місці спрацювання сигналізації. Бо якщо їхати з Вінниці, це місто, світлофори, займе 8 – 10 хвилин часу, сьогодні це багато», - повідомив Сергій Голодюк.

Станом на сьогодні по Вінниці в ДСО обліковується понад 13200 договорів, з яких 81 об’єкт фізичної охорони, понад 6,5 тисяч об’єктів, що охороняються з допомогою технічних засобів, понад 1700 кнопок термінового виклику поліції. Під охороною поліції в місті майже 5 приміщень з особистим майном громадян.

 

Вартість послуг поліції охорони складає: озброєна поліцейська охорона – від 75.00 грн./год.; цивільна охорона – від 50.00 грн./год.; технічна охорона – 0,95 грн./год.; квартири – 140 грн./міс.; приватні будинки – від 250 грн./міс. 

Всього у Вінницькій області працює 24 групи швидкого реагування ДСО. З них - 16 цілодобових, 1 – денна та спільних нарядів в складі регіонального працівника та поліцейського територіального відділу ГУНП – 7.

Вінниця.info