13 листоп. 2015 15:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

38

0

В Барі на Вінниччині сформували склад мерії

В Барі на Вінниччині сформували склад мерії

 Бар обрав заступиків і секретаря мерії


В Барі на Вінниччині сформували склад мерії

 10 листопада під час 2-ої (позачергової) сесії Барської міської ради 7-ого скликання було призначено заступників міського голови та обрано секретаря міськради.

В ході майже двогодинного обговорення, шляхом таємного голосування, з кількістю 16-ти голосів «за» секретарем міськради було обрано Віктора Подуфалова.

На посаду заступника міського голови новообраний мер, Артур Цицюрський, запропонував призначити Олексія Голубкова, барчанина, військового, який наразі перебуває в зоні АТО, й залишити також на цій посаді Юрія Гвоздяра, працюючого заступником і в міськраді 6-ого скликання. Після деяких дебатів з цього приводу пропозицію було схвалено. Також затвердили кандидатуру на посаду керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету – Ларису Логінову, яка й раніше очолювала вказану посаду.

Розглядалися й ряд інших питань – стосовно організації роботи ради. Завершилося сесійне засідання обговоренням питання щодо присвоєння назв новоствореним вулицях і провулках на території м. Бар та питання щодо закріплення депутатів міської ради за виборчими округами.

В Барі на Вінниччині сформували склад мерії

В Барі на Вінниччині сформували склад мерії - фото 2

"Медіа-Бар"