3 лют. 2016 13:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

75

0

В дворах вінничан облаштують сім мультикомплексів

В дворах вінничан облаштують сім мультикомплексів

 У 2016 році у Вінниці планується обладнати 7 мультикомплексів


В дворах вінничан облаштують сім мультикомплексів

 Протягом поточного року у Вінниці заплановано створити сім багатофункціональних дитячих та спортивних майданчиків.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

 Гойдалки та тренажери з’являться по вулицях Зулінського (колишня Тарногродського), Брацлавській (Островського), Келецькій, Хмельницькому шосе, Маліновського, на розі вулиць Баженова та Тимошенка (колишня Якіра). А також – у парку «Дружби народів». Однак цей перелік і обсяги робіт ще не остаточні, вони будуть залежати від курсу гривні, тому плани в подальшому можуть корегуватися.

Щороку у Вінниці збільшується кількість дитячих майданчиків та мультикомплексів, де можуть відпочивати та займатися фізкультурою як маленькі вінничани, так і їхні батьки. З 2006 по теперішній час на прибудинкових територіях та в мікрорайонах приватної забудови облаштовано більше двох сотень дитячих та спортивних майданчиків. Протягом кількох останніх років у Вінниці встановлюються і багатофункціональні комплекси, які включають дитячі ігрові майданчики та спортмайданчики з тренажерами і турніками для занять воркаутом.

У цьому році планується встановити 7 багатофункціональних дитячих  та спортивних майданчиків. Зокрема, такі об’єкти з’являться по вул.С.Зулінського,31 (в мікрорайоні колишнього ДПЗ), вул.Брацлавська, 98 (територія школи №9), вул. Келецькій, 90, на розі вул. Баженова - С. Тимошенка. Також планується будівництво спортивного майданчика та поля з штучним покриттям для гри в футбол по вул.Малиновського,7 (територія гуманітарної гімназії №1), спортивного майданчика в парку «Дружби народів». А також, великого дитячого  майданчика по Хмельницькому шосе,27 (територія школи №26), з елементами обладнання для дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Також в мікрорайонах приватної забудови і на прибудинкових територіях багатоповерхівок планується влаштувати 11 дитячих майданчиків на умовах співфінансування з мешканцями.

ВИННИЦА.info