4 жовт. 2011 16:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

66

0

В FM-просторі з’явилася тезка Вінниці

В FM-просторі з’явилася тезка Вінниці

Телерадіокомпанія "Подільські комунікації" запустила в ефір нову радіостанцію "Радіо Вінниця"


В FM-просторі з’явилася тезка Вінниці

Телерадіокомпанія "Подільські комунікації" запустила в ефір нову радіостанцію "Радіо Вінниця", яка мовитиме цілодобово на частоті FM 107,4 у Вінниці.

І якщо в останній тиждень вересня ця станція давала в ефір лише музику, то з 3 жовтня в ефірі "Радіо Вінниці" зазвучав живий голос ведучих цієї нової станції.

Студія радіостанції розмістилася на 6-му поверсі ТРЦ "Магіцентр". Ведучими станції запрошено вже відомих вінницьких медійників – Івана "Грозного", Женю Владіну, Влада Корчевського, Юлію Антоненко, Ольгу Вільську та Сергія Філатова. Керує цим проектом безпоседньо директор компанії "Подільські комунікації", знаний на Вінниччині журналіст Ігор Шевченко.

Серце студії "Радіо Вінниці" має місце для двох радіоведучих та одне гостьове. Для організації інтерактиву підключено дві телефонних лінії 55-12-12 та 55-12-11, по яких слухачі зможуть телефонувати в ефір та брати участь в передачах Радіо Вінниця.

"Особливістю нашої радіостанції стануть місцеві матеріали та інтерактиви. Зараз для нас важливо встановити контакт зі слухачами. Душевний контакт. Говоритимемо про людські цінності, культуру, медицину, хобі, дітей, домашніх улюбленців та інше. Даватимемо в ефірі для вінничан і термінові повідомлення", - зазначив Ігор Шевченко перед першим прямим ефіром станції. І обіцяє, що політики в ефірі "Радіо Вінниця" слухачі не почують.

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

ВИННИЦА.info


0
0