28 груд. 2022 09:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

177

0

В Козятині молода жінка зарубала свого співмешканця

В Козятині молода жінка зарубала свого співмешканця

Знаряддя вбивства поліцейські вилучили


В Козятині молода жінка зарубала свого співмешканця

Ввечері 25 грудня від жительки Козятина поліцейським надійшло повідомлення від жінки, яка розповіла, що виявила мертвим племінника за місцем його проживання. Потерпілий помер від рубаних ран. За підозрою у вчиненні злочину поліцейські затримали його 29-річну співмешканку. Зловмисницю помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідчого управління поліції, подія сталась близько 3.00 години ночі. Під час раптово виниклої сварки співмешканка потерпілого нанесла йому понад 15 ударів сокирою та декілька ножових поранень в голову й обличчя. Від отриманих травм 35-річний чоловік загинув на місці події.

Працівники Управління карного розшуку оперативним шляхом встановили, що до злочину може бути причетна співмешканка потерпілого. Щоб приховати сліди злочину, вона, зібравши свої речі, залишила місце події. Протягом декількох годин оперативники встановили місцеперебування зловмисниці та затримали її в одному з готелів обласного центру. Жінка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась.

Знаряддя вбивства поліцейські вилучили.

Зловмисниця затримана в процесуальному порядку та поміщена до ізолятора тимчасового тримання.

Їй оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманій загрожує до 15 років ув’язнення.

В Козятині молода жінка зарубала свого співмешканця

В Козятині молода жінка зарубала свого співмешканця - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції