1 груд. 2017 09:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

116

0

В Немирові запрацює японська «Fujikura». 200 вінничан завершують навчання

В Немирові запрацює японська «Fujikura». 200 вінничан завершують навчання

 Всього компанія має намір працевлаштувати близько 700 чоловік


В Немирові запрацює японська «Fujikura». 200 вінничан завершують навчання

30 листопада у м. Немирів відбулась спільна виїзна нарада директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимира Мережка із представниками компанії «Фуджікура атомотів Європа» - світового лідера із випуску кабельної продукції для провідних автомобільних брендів.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

Заступник генерального директора «Фуджікура Україна» та директор філії компанії «Фуджікура» у Вінницькій області Оксана Лашманова зазначила, що на даний час вже 200 осіб з Вінниччини завершують своє навчання у Львові та зможуть приступити до роботи.

Всього ж, компанія має намір працевлаштувати близько 700 чоловік, забезпечивши їх гідною зарплатою та соціальним пакетом.

«Для успішного запуску виробництва та належного дотримання умов законодавства при цьому,ми потребуємо вашої компетентної допомоги, так як маємо неузгоджені питання щодо технічного оснащення приміщення, збільшення потужностей електропостачання та ін.» – підкреслила Оксана Лашманова.

Учасниками зустрічі в робочому форматі були обговорені питання щодо набору працівників, надання консультативної допомоги в оформленні необхідної проектної документації та збільшення потужностей електропостачання майбутнього заводу.

Нагадаємо, працівників на роботу почали набирати з квітня поточного року. Стажування триває протягом 3-ох місяців, зaробітнa плата на період стажування - 4200 грн. + система бонусів, житло надається роботодавцем.

Відомо, що японська корпорація Sumitomo також має намір розмістити своє виробництво у Вінниці та створити робочі місця для менеджменту.

Як повідомляла Вінниця.info, на базі потужностей «45-го експериментального механічного заводу» розпочала роботу ДП «Електричні системи».

 

Вінниця.info