20 трав. 2015 18:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

37

0

В облраді визначились, хто може керувати «Віноблагролісом», МСЕК-ом та трьома лікарнями

В облраді визначились, хто може керувати «Віноблагролісом», МСЕК-ом та трьома лікарнями

 Визначено кандидатів на вакантні посади в комунальних закладах


В облраді визначились, хто може керувати «Віноблагролісом», МСЕК-ом та трьома лікарнями

 20 травня на засіданні постійних комісій Вінницької обласної Ради з питань регулювання комунальної власності та приватизації та з питань охорони здоров’я, курортів та здорового способу життя визначились з кандидатами на вакантні посади керівників комунальних закладів області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Вінницької облради.

Так, на посаду генерального директора Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс» члени комісії більшістю голосів рекомендували черговій сесії облради підтримати Анатолія Іванця. А на посаду головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи - Ігоря Костенка.

Крім того, члени комісії проголосували за кандидатури керівників обласних комунальних закладів і установ. Так, на посаду головного лікаря Липовецької центральної районної лікарні підтримано Олександра Дмитрука, Крижопільської туберкульозної лікарні - Валентину Мурзак, а також покладено виконувати обов’язки головного лікаря Вінницького обласного дитячого кардіоревматологічного санаторію на Євгенію Ратушну у зв’язку зі смертю попереднього керівника цього закладу - Олександра Слічного.

Тож, комісія облради визначилась з кандидатами на керівні посади, але затвердити їх мають депутати на сесії Вінницької облради.

До речі, директор Департаменту охорони здоров’я та курортів Тетяна Бабій зазначила на засіданні, що Вінницький МСЕК є в обласній комунальній власності і питання його подальшої долі до кінця не вирішено.

ВИННИЦА.info