27 листоп. 2018 09:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

98

0

В середу у Вінниці лунатимуть сирени оповіщення. Людей просять не панікувати

В середу у Вінниці лунатимуть сирени оповіщення. Людей просять не панікувати

 У Вiнницi якiсть роботи такої системи перевiряється щомiсячно, а з включенням електросирен – раз у рiк. 


В середу у Вінниці лунатимуть сирени оповіщення. Людей просять не панікувати

 28 листопада з 13:55 до 15:00 у Вiнницi буде проводитись технiчна перевiрка системи оповiщення з включенням електросирен сигнал («Увага всiм»).

Про це повiдомляє прес-служба Вiнницької мiськради.

Вiнницька обласна державна адмiнiстрацiя проводитиме на територiї мiста перевiрку систем оповiщення. Технiчна перевiрка супроводжуватиметься включенням сирени тривалiстю близько трьох хвилин. Орiєнтовно по мiсту спрацює  бiльш як чотири десятки точок системи оповiщення. Городян просять не панiкувати, зберiгати спокiй та займатися повсякденними справами.

У Вiнницi якiсть роботи такої системи перевiряється щомiсячно, а з включенням електросирен – раз у рiк. Чергове її тестування вiдбудеться 28 листопада. Тому людям, якi у середу почують звуки сирени,  не варто панiкувати, адже це буде проста перевiрка.

Разом з тим вiнничани мають знати, що почувши звуки сирени (що означає сигнал «Увага всiм») у будь-який iнший день (крiм 28 листопада) потрiбно одразу включити телебачення або радiо, де буде можливiсть дiзнатись, яка саме небезпека загрожує мiсту. Подiбнi оповiщення вiнничани вже могли чути по телевiзору, коли в мiстi були штормовi попередження, сильнi пориви вiтру чи сильнi грози.

Вiнниця.info