15 трав. 2018 14:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

66

0

В школи на Вінниччині для першокласників завезуть набори LEGO

В школи на Вінниччині для першокласників завезуть набори LEGO

 В школи на Вінниччині для першокласників завезуть набори LEGO


В школи на Вінниччині для першокласників завезуть набори LEGO

 Першачки, які підуть у школу 1 вересня цього року, безкоштовно отримають набори LEGO, що допоможе впроваджувати ігрові та діяльнісні методи навчання. Міністр освіти і науки Лілія Гриневич розповіла, коли в Україну завезуть набори LEGO.

Про це повідомляє «Нова українська школа».

Набори завозитимуть у 4 етапи:

На першому етапі (червень 2018 року) у Київ завезуть набори «Шість цеглинок», які всі українські школи отримають до 1 вересня. Також на цьому етапі завезуть набори LEGO Play Box для Вінницької, Житомирської, Київської (в тому числі Києва), Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей.

На другому етапі (вересень 2018 року) набори LEGO Play Box отримають перші класи в Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській, Рівненській, Чернівецькій та Хмельницькій областях.

На третьому та четвертому етапах (грудень 2018-го – квітень 2019-го) наборами LEGO Play Box забезпечать школи у Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській та Полтавській областях.

«Ці набори можна використовувати для інтегрованого навчання, літературного читання, занять з математики, пошукової проектної діяльності, ігор і фізкультхвилинок, як інструмент в роботі практичного психолога. І що дуже важливо – за допомогою цих наборів можна ефективно розвивати оперативну пам’ять дітей», - зазначала раніше Гриневич.

Раніше редакція Вінниця.info повідомляла, що у Вінниці презентували, як організувати навчальний процес в початкових класах за концепцією Нової української школи.

Вінниця.info