23 трав. 2017 10:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

194

0

В суботу на кілька годин перекриють центр Вінниці

В суботу на кілька годин перекриють центр Вінниці

 Рух  aвтотрaнспорту  буде оргaнізовaно  в  об’їзд  по  вулицях  Лесі Укрaїнки, Генерaлa Aрaбея, Мaксимовичa, просп. Юності, Келецькій, Гоголя, Влaдислaвa Городецького, Князів Коріaтовичів.  


В суботу на кілька годин перекриють центр Вінниці

27 травня відбудеться загальноміський марафон «Вінниця біжить». Реєстрація учасників розпочнеться на площі Стуса о 10:00. У зв’язку з масштабною акцією для безпеки вінничан в центрі міста тимчасово буде перекрито рух транспорту по Хмельницькому шосе, просп. Космонавтів, вулицях Театральній, Магістратській та Соборній.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

На період з 10:30 до 12:00 тимчасово буде перекрито рух транспорту по вулицях: Хмельницьке шосе (від перехрестя з вул. Магістратською до пл.Гагаріна),  Соборній (на ділянці від пл. Гагаріна до вул. Театральної), Театральній (на ділянці від вул. Соборної до вул. Магістратської).

А з 10:30 до 13:30 тимчасово перекриють рух транспорту по Хмельницькому шосе (від перехрестя з вул. Магістратською до просп. Космонавтів в обох напрямках),  просп. Космонавтів  (на ділянці від Хмельницького шосе до вул. Келецької в обох напрямках). А також – по Магістратській (на ділянці від Хмельницького шосе до вул. Театральної), Театральній (від вул. Магістратської до вул. Соборної).

Рух  автотранспорту  буде організовано  в  об’їзд  по  вулицях  Лесі Українки, Генерала Арабея, Максимовича, просп. Юності, Келецькій, Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів.  

Вінниця.info