10 жовт. 2014 14:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Культура
0

41

0

В трансляцію запускають створений за участю вінничан серіал «Одного разу під Полтавою»

В трансляцію запускають створений за участю вінничан серіал «Одного разу під Полтавою»

 Полтавські герої «Країни У» «намутили» собі окремий серіал


В трансляцію запускають створений за участю вінничан серіал «Одного разу під Полтавою»

 Починаючи з 27 жовтня на телеканалі ТЕТ виходить новий ситком під назвою «Одного разу під Полтавою». Серед продюсерів, сценаристів і акторів серіалу відомі вінничани – Наум Баруля, Дмитро Голубєв, Олександр Теренчук та Ірина Сопонару, яка була у «Вінницьких перцях».

«Ідея створити окремий серіал з полтавськими героями народилася на каналі ТЕТ, – каже креативний продюсер проекту Андрій Чивурін. – І хоча спочатку у нас стало питання, чому, власне, Полтава, потім ми погодились, бо мали бажання робити саме україномовний продукт. Його досі не вистачає нашому телебаченню. А тут така можливість – зробити щось своє, рідне, та ще й з улюбленими, абсолютно позитивними героями».

Завдяки іскрометному гумору та яскравим характерам Яринка, Юрчик, Кум та Дільничний з мальовничого села на Полтавщині давно вже припали до серця глядачеві.

«Справа в тому, що в цих персонажах кожен може впізнати себе. Наприклад, Яринка – втілення жіночності та краси, справжня українка. В характері Юрчика бачимо такі притаманні багатьом співвітчизникам риси, як лінощі та імітація бурхливої діяльності. Йому гроші заробляти треба, а він у дворі сидить. Проте, якщо життя змусить, він вийде із зони комфорту та влаштується на роботу», – розповідає Андрій Чивурін.

У серіалі «Одного разу під Полтавою» до звичного квартету героїв приєднаються нові персонажі – сивочолий дід Петро та ефектна продавчиня сільмагу Вєра. До першого всі герої будуть бігати за порадами, друга ж стане предметом пристрасті та об’єктом залицяння Дільничного.

Отже знайомимось з героями та акторами:

Юрчик (Юрій Ткач) – веселий недбайло. З роботою у нього не складається. А краще за все йому вдається влипати в різні авантюрні історії. Він ладен на все, аби отримати якийсь зиск та заробити, проте найчастіше нічого не вдається. І невідомо, що для нього гірше – щоб його лаяла Яринка, або ж діставав дільничний.

В трансляцію запускають створений за участю вінничан серіал «Одного разу під Полтавою»

Яринка (Ірина Сопонару) – голова сім’ї. Гарна, ініціативна дівчина, мегапозитивний персонаж. Вона – володарка ситуації, остання інстанція та вищий суд для Юрчика. Попри все, Яринка кохає чоловіка за те, що він такий безпосередній та на всі свої авантюри йде заради того, щоб їхнє життя змінилося на краще.

Кум (Віктор Гевко) – однокласник Юрчика, каталізатор усіх афер. Саме він постійно втягує родича в неприємні історії. І хоча Юрчик добре знає, чим усе скінчиться, встояти перед спокусою не може. Тому «влипають» вони удвох, а їхні конфлікти нерідко закінчуються бійкою.

Дільничний (Олександр Теренчук) – вчився у паралельному класі з Юрчиком та кумом. Тому, з одного боку, йому хочеться їм допомогти, як друзям дитинства, а з іншого – він все ж таки представник влади, тому має деякі обов’язки та повинен покарати порушників спокою. Тому кожного разу дільничний вагається як вчинити. Проте зрештою, друг в ньому перемагає.

В трансляцію запускають створений за участю вінничан серіал «Одного разу під Полтавою» - фото 2

Дід Петро (Олександр Данильченко) – криниця народної мудрості. Органічно вплітає у свою мову молодіжні слова. «На ти» з усіма сучасними гаджетами. Розсудливий, адекватний, гуморист, який завжди в курсі усіх подій.

Вєра (Ганна Саліванчук) – продавчиня сільмагу. Ефектна красуня, яка мріє вийти заміж. Дозволяє собі крутити роман з дільничним, але зі змінним успіхом. Бо у нього, як у представника влади, є до неї, як представника торгівлі, багато питань.

В трансляцію запускають створений за участю вінничан серіал «Одного разу під Полтавою» - фото 3

Виробництво серіалу: «Студія «Квартал 95» та ТОВ «Драйв Продакшн».

Всім відомі продюсери серіалу: вінничанин Наум Баруля Андрій Чивурін, Володимир Зеленський, Сергій Шефір, Борис Шефір.

Автори сценарію: Чингіс Мазінов, Ілля Дерменжі, Сергій Бібілов, Рустем Емірсалієв, Тарас Стадницький, Віктор Гевко, вінничанин Дмитро Голубєв, Андрій Чивурін.

Режисер: Андрій Бурлака.

Саундтрек: гурт «ТНМК».

Творці серіалу не розкривають усіх таємниць, але обіцяють, що таких бурхливих подій це село не бачило з часів Полтавської битви. Нашестя байкерів, гучні вечірки в американському стилі, магічні ритуали та, як завжди, купа авантюр. Все вінничани можуть дивитись з 27 жовтня у ситкомі «Одного разу під Полтавою» на телеканалі ТЕТ.

ВИННИЦА.info


0
0