15 серп. 2014 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

31

0

В Україну заїхала колона російських військових

В Україну заїхала колона російських військових

 Російська колона перетнула кордон з Україною на очах іноземних журналістів. За даними розвідки, у вантажівках були озброєні солдати


В Україну заїхала колона російських військових

 Колона російських БТРів і військових вантажівок перетнула кордон України на захопленому терористами ПП "Ізваріне", підтвердили у штабі Антитерористичного центру.

"Розвідка підтвердила, що колона БТРів і військових "Уралів" перетнула кордон і через тимчасово закритий український ПП "Ізваріне" увійшла на територію нашої держави. Розвідка також підтверджує, що номерні та розпізнавальні знаки на техніці були російськими", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що колона нечисленна, проте підрахувати точну кількість бронетехніки і вантажівок розвідникам не вдається. За попередніми даними, у вантажівках були озброєні солдати.

Як відомо, 14 серпня група міжнародних журналістів, які стежать за рухом "гуманітарного конвою" РФ, стали свідками проникнення 50 російських БТРів на територію України. Це стало першим випадком, коли іноземні журналісти побачили перетин кордону з Україною російською військовою технікою на власні очі.

Дзеркало тижня


0
0