2 груд. 2015 10:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

40

0

Вчорашній вітер та мокрий сніг наробив лиха на Вінниччині

Вчорашній вітер та мокрий сніг наробив лиха на Вінниччині

 Рятувальники ліквідували наслідки 


Вчорашній вітер та мокрий сніг наробив лиха на Вінниччині

 Внаслідок погіршення погодних умов на території Вінницької області в деяких семи районах сталося повалення древ, пошкодження покрівель житлових будинків та аварійні відключення електропостачання.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Так, 1 грудня о 19:53 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Демівка – Берізки, внаслідок поривів вітру зламане дерево впало на проїжджу частину дороги.

Особовим складом районної пожежно-рятувальної частини смт. Чечельник за допомогою спеціального обладнання були проведені роботи по розчищенню дороги.

Цього ж вечора о 17:14 виїздили на аналогічний виклик бійці Державної пожежно-рятувальної частини смт. Піщанки. Негода в цьому районі повалила на автошлях декілька дерев. О 17:52 за допомогою бензопили рятувальники провели очистку повалених дерев з дороги.

Наробив лиха вітер і у м. Ладижин. В місцеву Службу порятунку «101» о 19:00 заступник міського голови Ладижинської міської ради повідомив про те, що по вул.Райдужна, 9 внаслідок пориву вітру був зірваний дах житлового будинку.

По прибуттю на місце виклику бійцями ДСНС було встановлено, що з загальної площі 200 метрів квадратних було зірвано 80 м. кВ. перекриття будинку з металочерепиці.

Особовим складом чергового караулу ДПРЧ-30, були проведені аварійно-рятувальні роботи та здійснено закріплення пошкоджених конструкцій даху будинку за допомогою мотузок до дерев’яної обрешітки.

ВИННИЦА.info