2 верес. 2018 13:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

135

0

Великий бокс у Вінниці на День міста. Склад зіркових учасників

Великий бокс у Вінниці на День міста. Склад зіркових учасників

 Німець та угорець у Вінниці виборюватимуть титул чемпіона за версією WBC-A


Великий бокс у Вінниці на День міста. Склад зіркових учасників

 8 вересня на стадіоні Центрального парку Вінниці відбудеться масштабне боксерське шоу за участю провідних боксерів України, присвячене до Дня міста. Глядачі стануть свідками низки поєдинків за участю боксерів-олімпійців та кращих професійних боксерів Вінниччини.

Про це Вiнниця.info повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Учасниками боксерського шоу, яке розпочнеться о 14.30 годині, є:

  • призер Чемпіонату Європи 2013 року, представник України на Олімпійських іграх в Бразилії, професійний боксер - Володимир Матвійчук;

  • учасник професіонального боксерського клубу «Українські отамани» - Дмитро Лісовий;

  • чемпіон України до 22 років, майстер спорту - Віталій Терещук;

  • переможець багатьох міжнародних турнірів - Андрій Ісаков;

  • переможець ряду престижних турнірів, майстер спорту з боксу - Роман Патратий;

  • багаторазовий переможець міжнародних турнірів найвищої категорії - Сергій Жураковський;

  • один з найбільш відомих боксерів регіону, Чемпіон та багаторазовий призер Чемпіонатів України, «Український отаман» - Тарас Головащенко.

Головним ж поєдинком вечора стане прощальний поєдинок відомого вінничанина, боксера, якого поважає усе спортивне товариство за безкомпромісну манеру проведення поєдинків, професійного боксера, який провів на профі-ринзі найбільшу кількість з усіх українських боксерів боїв, а саме 87 захоплюючих поєдинків за 20-ть років професійної кар’єри - ВОЛОДИМИРА БОРОВСЬКОГО

Також глядачі стануть свідками титульного професійного поєдинку за участю німця Олександра Франка (14-0-1 11КО) та угорця Золана Петраньї (56-23-0, 23 КО). На кону протистояння стоятиме престижний титул чемпіона за версією WBC-A.

Напередодні вечора боксу усі бажаючі матимуть змогу стати свідками офіційної прес-конференції та процедури зважування, яка відбудеться 7 серпня о 17:00 на центральній Європейській площі міста Вінниця. Окрім того, в рамках даного заходу пройде також й автограф та фото-сесія з учасниками майбутнього боксерського шоу. Вхід для глядачів, як на вечір боксу, так і на офіційну процедуру зважування та прес-конференцію – вільний.

Великий бокс у Вінниці на День міста. Склад зіркових учасників

Нагадаємо, 8 вересня Вінниця відзнaчaтиме ювілейний 655-й День нaродження. Програма. Цьогоріч на сцені біля «Книжки» виступлять гурт Kozаk System, співак Melovin і Наталя Могилевська.

Вiнниця.info