18 лип. 2018 10:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

120

0

Весною у Вінниці почнуть будувати завод, що виготовлятиме спортивні товари відомого бренду

Весною у Вінниці почнуть будувати завод, що виготовлятиме спортивні товари відомого бренду

 Сьогодні триває процедура реєстрації юридичної особи, також оформляють земельну ділянку, де розташується підприємство.


Весною у Вінниці почнуть будувати завод, що виготовлятиме спортивні товари відомого бренду

 Австрійська компанія планує розпочати будівництво заводу з виготовлення спортивних товарів навесні. Сьогодні триває процедура реєстрації юридичної особи, також оформляють земельну ділянку, де розташується підприємство.

Про це 18 липня написав у «Фейсбук» вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Світовий бренд - компaнія HEAD, який плaнує збудувaти у нaшому місті зaвод з виробництвa спортивної aмуніції, розпочaв процедуру реєстрaції юридичної особи у Вінниці. Зі свого боку міськa рaдa приступилa до виділення земельної ділянки, нa якій розміститься мaйбутній комплекс. Тaким чином ми продовжуємо співпрaцю з інвестором щодо реaлізaції Меморaндуму про порозуміння, який підписaли у трaвні цього року.

Тaкож проводяться роботи з розбудови інфрaструктури – підведення електроенергії, гaзу, води тa кaнaлізaції – необхідної для стaрту будівництвa. Перший кaмінь зaводу може бути зaклaдено уже нaвесні нaступного року.

Будемо робити мaксимум, що від нaс зaлежить, aби успішно увійти у фінaльний етaп проекту – зaпуск нового сучaсного підприємствa, яке дaсть імпульс розвитку економіки, робочі місця, бюджетні нaдходження», - йдеться в публікaції.

Весною у Вінниці почнуть будувати завод, що виготовлятиме спортивні товари відомого бренду

Нагадаємо, що 4 травня в приміщенні Вінницької міської ради відбулось підписання Меморандуму про порозуміння між компанією «HEAD», в особі голови «HEAD Group» Йогана Еліаша, Вінницькою обласною державною адміністрацією, в особі голови ОДА Валерія Коровія, Вінницькою міською радою, в особі Вінницького міського голови Сергія Моргунова та Комунальним підприємством «Вінницький муніципальний центр інновацій», в особі його директора Василя Гошовського.

Відповідно до Меморандуму компанія «HEAD» має намір реалізувати Проект, зокрема в сфері підготовки кваліфікованих кадрів, створення нових робочих місць у місті Вінниця та розвитку промисловості з високою доданою вартістю.

За повідомленням на сайті президента, інвестиційний проект компанії Head у місті Вінниця складає 80 млн євро і розрахований на три етапи. Протягом 2019-2020 років буде збудований найбільший завод компанії з виробництва продукції для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики та лижні кріплення). Кількість нових робочих місць складе на початковому етапі близько 300, а з 2022 року під час розширення виробництва орієнтовна кількість нових робочих місць має досягти 1000 осіб.

Довідка

Head International Holding GmbH – австрійська компанія, що виробляє спортивне обладнання для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробництво компанії розташовано в Австрії, Чехії, Болгарії, Китаї. Компанія присутня у 85 країнах світу. Бренд Head є найбільш упізнаваним в світі в сфері гірськолижних видів спорту.

Вiнниця.info