24 берез. 2017 19:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

843

0

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК»

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК»

 Ми зібрали цікаві маловідомі факти про іменинника


Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК»

 Сьогодні, 24 березня, святкує день народження почесний громадянин Вінниці, лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. Ми зібрали цікаві маловідомі факти про іменинника.

1. Для дружини і дітей – «Тато-вікіпедія»!

У день народження у «Сніданку з 1+1» дружина зіркового іменинника розказала, яким насправді улюбленець мільйонів є вдома.

–Перш за все,він для нас є наставником, прикладом. Як «Вікіпедія» - цеенциклопедія, що хтоне знає – у нас все знає тато! – говорить Тетяна Бронюк.

2. Прекрасно малює

Не всі знають, але Віктор Бронюк за першою освітою художник-дизайнер і вчитель образотворчого мистецтва та праці. Саме таку спеціальність після закінчення школи у рідному селі Соколова Хмільницького району Віктор Бронюк вирішив опановувати у Барському педагогічному училищі.

Тепер у своєму будинку має власну майстерню.

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК»

3. Зі студентських часів зовсім не змінився

Навчаючись на історичному факультеті Вінницькогопедуніверситету,Віктор Бронюк був одним з найактивніших студентів: брав участь у всіх концертах й очолював Студентський театр естрадних мініатюр.

- З Вітею я знайомий ще зі студентських років, коли ми разом навчалися у педагогічному університеті. Тож я точно знаю: з тих часів він абсолютно не змінився! Залишається таким же прикольним і життєрадісним, тим простим сільським хлопаком, який понад усе любить музику і Україну, - відзначає тромбоніст гурту «ТІК» Сергій Шамрай.

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК» - фото 2

4. Був виконробом під час будівництва власного будинку

– Вітя - людина, яка завжди тримає слово, дуже дисциплінований у роботі і якщо чогось не знає, намагається максимально розібратися. Зокрема, коли будував свій будинок, він був виконробом на будівництві - сам керував усіма роботами, детально вникаючи у деталі, - розповідає продюсер гурту «ТІК» та кум іменинника Олег Збаращук.

Фасад свого будинку Віктор Бронюк вирішив прикрасити орнаментом традиційної подільської червоно-чорної вишивки. Цією ідеєю настільки загорівся, що не став прислухатися до майстрів, які в один голос почали відмовляти, переконуючи, що зробити це нереально. Зрештою, результат вийшов настільки стильним, що тепер перехожі постійно зупиняються біля будинку, щоб детальніше його роздивитися.

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК» - фото 3

5. Є вправним кулінаром і вміє відкривати ліктем будь-яку консервацію

Всі друзі знають: Бронюк - найкращий радник у будь-яких кулінарних питаннях!

Яку курку краще вибрати, де купити найсмачніше сало, як краще приготувати борщ  чи замаринувати шашлик – відповіді на будь-які кулінарні запитання лідер «ТІК» дасть, не роздумуючи. Бо любить і головне – вміє! – надзвичайно смачно готувати!

- Вітя - дуже хороший батько, сім’янин і справжній хазяїн, який багато чого вміє робити власними руками, - відзначає клавішник «ТІК» Євгеній Зиков. - Коли я тільки прийшов у гурт - у вже далекому 2006 році – саме Віктор на маївці мене навчив ліктем відкривати будь-яку консервацію. Зізнаюсь, це вміння мене виручало не раз! (посміхається) Що ж стосується творчості, то найперше захоплює його самовідданість. На концертах я стою позаду Віктора і не раз спостерігав, як він викладається при найважчих умовах: коли сцену заливає дощем чи доводиться виступати в лютий мороз, він все терпить - і жодного разу не скаржився! При цьому є неймовірно далекоглядним. Коли на репетиційній базі ми фантазуємо, створюючи нову музику, музиканти часто зациклюються на нюансах, а Віктор завжди бачить вже кінцевий результат, ту картинку, яка буде у фінальному вигляді.

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК» - фото 4

6. За 6 років скинув 25 кілограм і відмовився від алкоголю

Був період, коли Віктор Бронюкважив майже 120 кг, зараз - уже 90.

- Найкращий метод схуднення називається «ПМЖ» – «Попробуй менше жерти!», - жартує іменинник. - До дієт особисто я ставлюся скептично. Вважаю, харчування повинно бути збалансованим, але не надмірним. Із цього я й почав – відкоригував свій раціон і для себе прийняв рішення відмовитися від алкоголю. «Випив сто грам, з'їв кілограм» - це абсолютна правда! Мало того, що всі алкогольні напої самі по собі калорійні, вони на додачу пробуджують апетит. Тому сьогодні у моєму житті алкоголь може бути присутнім лише на рівні дегустації: спробувати щось нове в невеликих кількостях можу, але не більше. Саме ця відмова увеликій мірі й допомогла мені нормалізувати питання моєї ваги і самопочуття в цілому. Плюс – я додав у своє життя ще більше активності. Коли почав боротися із зайвими кілограмами, протягом півроку регулярно робив зарядку. Зараз, щоправда, цю справу закинув. Але оскільки в мене двоє маленьких дітей, з ними активність завжди забезпечена (посміхається). То м'яча ганяєш, то в бадмінтон граєш, плюс - ми любимо всією родиною кататися на велосипедах. У гарну погоду це ідеальний вид транспорту.

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК» - фото 5

7. Зірка без зірковості

- У спілкуванні з Віктором ніколи не відчуваєш різниці у віці. Він дуже дружелюбний, зі всіма легко знаходить спільну мову. Не хочу ображати інших зірок українського шоу-бізнесу, але на відміну від них, Віктор ніколи не ставив себе вище за інших. Жодного разу він не попросив собі окремої гримерки чи якогось особливого ставлення. Навпаки - він завжди хоче бути поруч зі своїм колективом, проявляючи повагу до кожного учасника гурту, - відзначає тур-менеджер гурту «ТІК» Петро Іванович Марчук.

- Коли три роки тому в мене було весілля, родичі дуже переживали, як «зірці» Віті Бронюку вгодити. Коли ж познайомилися з ним ближче, всі були неабияк здивовані його простотою і відкритістю. Вітя - дуже добра і компанійська людина, ніколи не ставить себе вище за інших, завжди готовий допомогти й дати цінну пораду, - додає бек-вокалістка «ТІК» Вікторія Воронюк. - А ще - він дуже хороший батько! Мене завжди вражає, наскільки у нього виховані і творчі дітки: Єва дуже гарно співає і танцює, а Даня точно такий же врівноважений, як татко.

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК» - фото 6

Нагадаємо, вже скоро вінничани зможуть особисто висловити свої привітання іменинникуна концерті «EUROДВІЖН», який 4 квітняо 19.00 пройде у Будинку офіцерів (квитки можна замовити за тел.: (098)101-00-63, (0432)57-55-55, доставка безкоштовна).

Віктору Бронюку – 38! Маловідомі факти про лідера гурту «ТІК» - фото 7

Вiнниця.info

title